Coach

Berend Aaftink

“Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.”

Over Berend Aaftink

Toen ik op 17-jarige leeftijd voor het eerst de sportschool in liep, was ik eigenlijk al meteen verloren. In het begin omdat ik mensen oefeningen zag doen die ik nog niet durfde of kon en kort erna vanwege het groeiproces wat je doormaakt als mens. Ik kwam er snel achter dat mijn hart sneller ging kloppen voor een zware training en dat is wat ik tot op de dag van vandaag gelukkig nog steeds mag ervaren.

Mijn drive om mezelf steeds meer te pushen als atleet en coach heeft ervoor gezorgd dat ik veel heb geleerd over mijzelf en anderen. Ik ben onwijs dankbaar voor het feit dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en ik weet zeker dat ik jouw kan helpen richting je doelstelling.

Mijn doel bij Bell Coaching is dan ook om jouw op een positieve, gezonde en betrokken manier richting je doelstelling te begeleiden. Je te steunen en helpen waar het even moeilijk is en voor je staan te juichen wanneer jij jouw doel hebt bereikt. Op naar gains!

Powerlifting

Van 2015 tot en met 2018 ben ik actief geweest als competitief powerlifter in Nederland met als resultaat meerdere prijzen en podiumplaatsen op nationaal niveau.

Mijn passie voor de sport zorgde ervoor dat ik steeds vaker mensen wilde gaan begeleiden en helpen tijdens hun powerlift avontuur.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meerdere powerlifters op alle niveaus succesvol naar hun doelstelling heb mogen begeleiden.

Kies Berend als je coach

Strongman

In 2019 begon mijn hart voor Strongman te kloppen en om maar direct met de deur in huis te vallen… ben ik in november 2019 met de titel Sterkste man van Nederland naar huis gegaan.

Deze titel wil ik volgend jaar verdedigen, dus ik blijf ondertussen nog even bezig met stenen gooien en vrachtwagens door de straat trekken.

"


Berend programmeert nu bijna een jaar mijn trainingen en vanaf het begin bevalt het ontzettend goed (drie powerlifttrainingen één onderdelentraining per week) Hij werkt met mij aan mijn zwakke punten, trapt op de rem als het nodig is en ondersteunt mentaal geweldig, zeker in de wedstrijdvoorbereiding.

We vormen een goed team: hij heeft mij optimaal laten pieken voor Sterkste Vrouw van Nederland, wat resulteerde in een prachtige tweede plek terwijl hij zelf die dag Sterkste Man van Nederland in de -105 kg klasse werd!


ELISA HESSELS

"


Berend heeft veel kennis op het gebied van sterker, fitter en gezonder worden, en heeft mij daar ook goed bij geholpen. Onder zijn begeleiding heb ik mezelf weten te kwalificeren voor het NK powerliften in de -72, dat had ik aan het begin van de coaching nooit durven dromen.

Berend weet mij altijd goed te motiveren, en wanneer het nodig is past hij zo nu en dan wat aan om de trainingen niet alleen effectief maar ook leuk te houden.

Hoe ik Berend ken als coach is hij een gedreven jonge man, die houdt van vooruit gaan en altijd in oplossingen denkt. Hij doet iets goed of hij doet het niet, dus als je met Berend in zee gaat, is ‘goed’ gegarandeerd.


IDUNA BINK

"


Vol enthousiasme weet Berend mij keer op keer te motiveren om mijn grens te verleggen in de sportschool. Naast zijn brede scala aan kennis omtrent fitness weet hij veel over voeding en lifestyle, wat hem een complete coacht maakt.

De schema’s zijn afgestemd op wat ik zelf leuk vind en wat goed voor mij is. Zo blijft het trainen leuk en boek ik tegelijkertijd progressie.

Bij de begeleiding die Berend biedt ligt de focus op een prettige combinatie van presteren/sterker worden en het hebben van plezier in de sport.


DAAN JORIS

Kies Berend als je coach

>