fbpx

Eleen Vendevielle

Al jaren lang heb ik een “healthy way of life”, dat in het teken staat van gezond eten en zeer regelmatig sporten. Gezond leven is voor mij zeer belangrijk dit ook vanwege het feit dat ik reuma patiënt ben.

Ondanks deze beperking waar ik in de loop der jaren mee heb leren leven, heb ik wel altijd gedroomd van een mooi gedefinieerd lichaam te bouwen, wat tot 6 maanden geleden in mijn gedachten onmogelijk was. De ervaring sporten heeft de afgelopen jaren altijd in het teken gestaan, van sporten binnen strakke kaders (binnen bepaalde kaders blijven, want anders was de consequentie dat mijn lichaam me in de steek liet, wat zich uitte in veel pijn en weinig energie/ kracht).

Ik had hiervoor ook een PT (een PT die meer ervaring had in het mensen laten afvallen i.p.v. een sterk lichaam te bouwen) Mensen af laten vallen is een andere manier van benadering dan het bouwen van een gedefinieerd lichaam. Hiervoor dacht ik altijd dat ik op de goede manier bezig was qua sport en eten, maar dat was niet het geval.

Toen ik 6 maanden geleden bij Sanne aanklopte, was ik overtraind, mijn lichaam was op en mijn reumaklachten waren volop aanwezig (ik had teveel gevraagd van mijn lichaam). Het is zo belangrijk om samen te werken met een “expert” die goede kennis van zaken heeft en Sanne heeft me zo ontzettend goed geholpen om me weer “back on track” te krijgen.

Ik blijf het bijzonder vinden dat een “online coach” zoals Sanne van een afstand iemand zo goed kan begeleiden en een op maat gemaakt programma kan samenstellen dat werkt.

Nu 6 maanden verder spreekt hier een heel gelukkig persoon die; sterker is dan ooit tevoren, nu bijna 6 maanden medicatievrij is en op de goede weg is haar persoonlijke doelstelling te gaan behalen!!

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>