Jugraj

Mijn naam is Jugraj Singh (22) en ik ben nederlands kampioen powerliften in de categorie -105kg junioren.

In het verleden had ik vaak te maken gekregen met minder kwalitatieve programmering bij andere coaches. Zo doende kwam ik via Bell Coaching terecht bij Berend Aaftink. Bell Coaching heeft ervoor gezorgd. Dat ik mentaal & fysiek mezelf tot een betere versie van mezelf ben geworden.

Dat kwam voornamelijk door het optimaliseren van mijn diet, nacheck op het lichaams samenstelling, herstel en natuurlijk het op maat gemaakte training schema!

Inmiddels wordt ik al 1.5 jaar lang gecoacht door Berend Aaftink. Door zijn kennis & vaardigheden en het vertrouwen van zijn plan. Heeft dat er toe geleid dat ik dit jaar mezelf mocht bekronen tot “Nederlands kampioen -105kg junioren” op het gebied van Powerliften.

Daarbij heeft Berend er ook voor gezorgd dat ik de snelst groeiende atleet ben uit heel Nederland. Daarop heeft hij maar liefst 230kg op mijn SBD totaal toegevoegd. Met dank aan hem ben ik de eerste junior uit Nederland die een 800+kg totaal (unofficial) heeft behaald in het IPF Powerliften.

Bell coaching past de wetenschap toe op de gepersonaliseerde programma’s en uitwerkingen van de plannen. Zonder Bell Coaching had ik zeker weten niet dezelfde achievements kunnen behalen vandaag de dag.

Ik raad iedereen aan om zichzelf te laten ontplooien tot de doelen die hij/zij wilt behalen bij Bell coaching.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>