fbpx

Coach

Chris Kunst

Kennis overdracht vind ik bij een coaching traject om meerdere redenen fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom – zodat je de rest van je “trainingsleven” niet continu afvraagt of afweegt wat je moet doen.

Gains Incoming.

Over Chris Kunst

In het verre verleden (2004) als mager jongetje besloten dat ik groter wilde worden en indrukwekkende dingen wilde kunnen met mijn lichaam. Veel salto’s gedaan, veel gebodybuild, veel fouten gemaakt, daarvan veel geleerd. Er is uiteindelijk een passie voor “leren” ontstaan waardoor ik besloot mijn leven toe te wijden aan “wat werkt en wat werkt niet” op gebied van training, voeding en lifestyle.

Uiteindelijk ben ik gezegend genoeg geworden om van mijn passie mijn beroep te maken. Nu kan ik vol trots zeggen dat ik mensen goed kan helpen, als personal trainer en online coach, naar soortgelijke doelstellingen toe.

Bij Bell Coaching is het dan ook mijn missie om zowel gepassioneerde mensen als volledige beginners te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven kunt leven.

Chris Kunst online coach

Powerlifting

De powerlifts zijn in mijn laatste trainingsjaren dichtbij mijn hart komen te liggen, omdat ik het een prachtige vorm van specifieke krachtontwikkeling (en daarbij ook spiermassa) vind. Het helpen van mensen die sterker willen worden in deze bewegingen, is iets waar ik goed in wilde worden. 

Ondertussen heb ik met meerdere powerlifters, zowel recreatief als competitief, hele mooie resultaten behaald.

Kies Chris als je coach

Personal Trainer

Naast Online Coaching geef ik al jaren Personal Training. Leden van Team Bell komen dan ook regelmatig langs voor een techniekles om hun trainingstechniek te verfijnen.

Bij Personal Training kan ik direct feedback geven wat gelijk toegepast kan worden. Het fijne aan Personal Training vind ik het feit dat we elkaar kunnen spreken en dat ik mensen van dichtbij mee kan maken.

Je bent altijd welkom voor een techniekles of personal training.

online coaching

"


Chris heeft veel kennis en is bijzonder gepassioneerd op gebied van voeding, training, lifestyle en het optimaliseren hiervan. Zoals ik hem ken: hij doet altijd zijn best om zichzelf als coach zijnde te verbeteren, zodat hij zijn clienten nog beter van dienst kan zijn. In mijn mening is een van zijn beste vaardigheden om (vaak complexe) theorie en wetenschap te vertalen naar duidelijke, concrete voorbeelden die in de praktijk goed uit te voeren zijn.


Tansu

"


Chris lijkt als coach altijd te weten wat er moet gebeuren om progressie te blijven maken. Daarnaast luistert hij goed naar je wensen en speet hij hierop in. Als persoon zelf is hij ook heel inspirerend met zijn eigen motivatie en inzet op het gebied van fitness.

Verder is hij ook erg geduldig, want alle vragen die ik stel (en dat zijn er meestal wel wat) worden door hem altijd heel duidelijk en uitgebreid beantwoord. Bell coaching is een van de weinige in Nederland die op fitness gebied echt weet hoe je zo optimaal mogelijk jouw doelen kan behalen op een professionele en plezierige manier.


Victor

"


In de korte periode dat ik coaching heb gehad van Chris, heb ik genoeg geleerd van hem. Van het zelfstandig bijstellen van m’n programma tot aan hoe te dealen met dagen dat het soms even minder gaat. Na m’n reis door Azië zal ik sowieso weer coaching nemen bij Chris, niet omdat ik het zelf niet zou kunnen, maar omdat het een fijne gedachte is dat ik iets uit handen kan geven en dat er goed mee omgegaan wordt.


Lars

Lars

Viking

Niet volledig relevant, vinden sommigen, maar ik ben iemand die wel degelijk houd van “practise what you preach” in dit veld. Zelf vind ik het leuk om te laten zien dat ik nog lang niet klaar ben met mijn eigen training doeleinden qua powerliften en het opbouwen van mijn fyusiek. Ik heb gemerkt dat dit veel clienten positief beinvloed.

De gegeven nickname Viking neem ik overigens graag aan.

Kies Chris als je coach

Fotoshoot Shape

Als je doel is om een fotoshoot te doen is het belangrijk dat je naar je beste fotoshoot shape toewerkt. Via het optimaliseren van je voeding, training en de voorbereiding voor de shoot, help ik je met het bereiken van je mooiste fotoshoot shape.

"


Met Chris Kunst (de Viking) als mijn coach heb ik betere progressie in mijn sport dan ooit tevoren en heb ik daarnaast ontzettend veel plezier in het gehele proces. de aanpak gaat een stuk verder dan alleen kijken naar wat er in de gym gebeurt en voorschrijven wat je daar moet doen.


Matthijs

"


Chris heeft mij erg goed begeleid in dit proces en heeft mij veel vertrouwen gegeven om dit allemaal aan te gaan. Ik had van te voren niet kunnen denken dat ik zoveel resultaat kon boeken. Het is voor mij belangrijk dat ik alles met mijn coach kan bespreken, wat maakt dat ik mijzelf op alle gebieden erg heb ontwikkeld. Zonder hem was ik nooit zo ver gekomen.


Marlies

"


Begeleiding waar je u tegen zegt, ik ben erg te spreken over Chris en Richard. Ik train al een aantal jaren maar ondanks dat heb ik erg veel geleerd en mijn kennis vergroot qua voeding en training.

Kortom, super coaching!


Boban

Kies Chris als je coach

>