fbpx

Coach

Chris Kunst

Kennis overdracht vind ik bij een coaching traject om meerdere redenen fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom – zodat je de rest van je “trainingsleven” niet continu afvraagt of afweegt wat je moet doen.

Gains Incoming.

Over Chris Kunst

Zelf ben ik sinds 2004 bezig met krachtsport, en was het altijd mijn doel om zo groot en sterk mogelijk te worden - met Dragonball Z als inspiratie, uiteraard, want welke jongen wilde nou geen fysiek als Goku. Ik help mensen graag gains te realiseren door middel van coaching sinds 2011, en in 2016 ben ik bij Bell Coaching gaan werken. Sindsdien ben ik eigenlijk full-time online coach, met veel passie voor zijn vak. Ik ben bijzonder nuchter, eerlijk, transparant en empathisch van aard - denk graag in oplossingen, en ben goed in zaken helder in perspectief zetten.

Powerbuilding

Mijn passie voor “groter en sterker worden” is over de jaren heen tot "esthetisch powerbuilding" en optimalisatie van spiergroei en gezondheid uitgegroeid. In de 20+ jaar dat ik inmiddels bezig ben met krachttraining, voeding en alles daaromheen, heb ik behoorlijk wat nuttige kennis opgedaan. Kennis die uiteraard heel goed van pas komt bij het coachen van mijn cliënten.

Kies Chris als je coach

"


Chris heeft veel kennis en is bijzonder gepassioneerd op gebied van voeding, training, lifestyle en het optimaliseren hiervan. Zoals ik hem ken: hij doet altijd zijn best om zichzelf als coach zijnde te verbeteren, zodat hij zijn clienten nog beter van dienst kan zijn. In mijn mening is een van zijn beste vaardigheden om (vaak complexe) theorie en wetenschap te vertalen naar duidelijke, concrete voorbeelden die in de praktijk goed uit te voeren zijn.


Tansu

"


Chris lijkt als coach altijd te weten wat er moet gebeuren om progressie te blijven maken. Daarnaast luistert hij goed naar je wensen en speet hij hierop in. Als persoon zelf is hij ook heel inspirerend met zijn eigen motivatie en inzet op het gebied van fitness.

Verder is hij ook erg geduldig, want alle vragen die ik stel (en dat zijn er meestal wel wat) worden door hem altijd heel duidelijk en uitgebreid beantwoord. Bell coaching is een van de weinige in Nederland die op fitness gebied echt weet hoe je zo optimaal mogelijk jouw doelen kan behalen op een professionele en plezierige manier.


Victor

"


In de korte periode dat ik coaching heb gehad van Chris, heb ik genoeg geleerd van hem. Van het zelfstandig bijstellen van m’n programma tot aan hoe te dealen met dagen dat het soms even minder gaat. Na m’n reis door Azië zal ik sowieso weer coaching nemen bij Chris, niet omdat ik het zelf niet zou kunnen, maar omdat het een fijne gedachte is dat ik iets uit handen kan geven en dat er goed mee omgegaan wordt.


Lars

Lars

Fotoshoot & Bodybuilding

Naast het helpen van de recreatieve sporter om lekker gezond, sterk, breed en fit te worden, focus ik graag op powerlifting, bodybuilding, fotoshoot begeleiding, en in het bijzonder personal trainers die zelf ook baat hebben bij een coach. De meerwaarde van een coach als coach is enorm, weet ik ook uit ervaring. Als ex-trainingsverslaafde ben ik sterk van mening dat training je leven niet hoort te domineren, maar enkel je levenskwaliteit hoort te verrijken.

Kies Chris als je coach

"


Met Chris Kunst (de Viking) als mijn coach heb ik betere progressie in mijn sport dan ooit tevoren en heb ik daarnaast ontzettend veel plezier in het gehele proces. de aanpak gaat een stuk verder dan alleen kijken naar wat er in de gym gebeurt en voorschrijven wat je daar moet doen.


Matthijs

"


Chris heeft mij erg goed begeleid in dit proces en heeft mij veel vertrouwen gegeven om dit allemaal aan te gaan. Ik had van te voren niet kunnen denken dat ik zoveel resultaat kon boeken. Het is voor mij belangrijk dat ik alles met mijn coach kan bespreken, wat maakt dat ik mijzelf op alle gebieden erg heb ontwikkeld. Zonder hem was ik nooit zo ver gekomen.


Marlies

"


Begeleiding waar je u tegen zegt, ik ben erg te spreken over Chris en Richard. Ik train al een aantal jaren maar ondanks dat heb ik erg veel geleerd en mijn kennis vergroot qua voeding en training.

Kortom, super coaching!


Boban

Viking

Niet volledig relevant, vinden sommigen, maar ik ben iemand die wel degelijk houd van “practise what you preach” in dit veld. Zelf vind ik het leuk om te laten zien dat ik nog lang niet klaar ben met mijn eigen training doeleinden qua powerliften en het opbouwen van mijn fyusiek. Ik heb gemerkt dat dit veel clienten positief beinvloed.

De gegeven nickname Viking neem ik overigens graag aan.

Kies Chris als je coach

>