fbpx

Over Bell Coaching

Zorgen dat Evidence-Based werken de norm wordt in de fitnessbranche, zodat mensen stoppen met het verspillen van tijd geld en energie aan fabels, hypes en dingen die niet werken. Dat is de visie van Bell Coaching!

Onze Missie

Via wetenschappelijk onderbouwde informatie helpen we krachtsporters en fitness professional met een persoonlijke touch, bij het effectief behalen van hun doelen door hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Wetenschappelijk onderbouwd advies

De fitness industrie zit vol met claims, waardoor consumenten en professionals door de bomen het bos niet meer ziet. Bell Coaching onderscheidt feiten van fabels, op basis van wetenschappelijk onderbouwd advies.

Individualisatie, boven generalisatie

Bij Bell Coaching vinden we het belangrijk dat het advies altijd is afgestemd op de persoon. De industrie zit vol met algemeen, generiek advies, wat totaal niet afgestemd is op de persoon. Wij vinden dat de aanpak moet passen bij de klant en haar leven. De klant is uniek: onze diensten en adviezen reflecteren dit ook.

Leerzame ervaring

Niet alleen doen, maar ook begrijpen. Bij Bell Coaching gaat het niet alleen om resultaat behalen: je leert ook waarom je resultaat behaalt. Je leert tijdens het doen.

No bullshit communicatie

Het leven is al lastig genoeg en wetenschap is vaak droog en moeilijk. Laten we het niet moeilijker maken dan nodig. Bell Coaching communiceert in duidelijke taal, op een positieve, eerlijke en nuchtere manier.

De fitness professional van de toekomst

Wij geloven dat het niveau van de industrie omhoog moet, om mensen de hulp te bieden die ze verdienen. Ons team van experts zet zich dagelijks in om dit doel te bereiken. Bell Coaching leidt met haar team van experts professionals op tot de expert van morgen.

Community

Bell Coaching maakt van individuele sport een teamsport. We verbinden een groep gelijkgestemden met dezelfde passie, die elkaar steunen en samen groeien!

Krachtsport en een fitness leefstijl kan eenzaam voelen. Soms zelf onbegrepen. Met onze community bieden we waardevolle interacties en co-creatie door mensen samen te brengen en te verbinden binnen een gelijkgestemd netwerk met dezelfde passie.

Volg ons

Het Team

Waar andere experts naartoe komen voor advies.

Richard Bell

Richard Bell


Eigenaar, bodybuilding, powerlifting & mental coaching

Chris Kunst

Chris "Viking" Kunst


Sportdiëtist, Viking, powerlifting & personal training

Sanne Leenman

Sanne Leenman


Vrouwencoach, Wedstrijd- en fotoshoots & mindset coaching

Lorenzo Haarloo

Lorenzo Haarloo


Krachttraining, Powerlifting & lichaamscompositie verbeteren

Wesley Bosman

Wesley Bosman


S&C, sport-specifieke (kracht)training, off- en in-season begeleiding, topsporters.

Jeremy Regensburg

Jeremy Regensburg


Olympisch gewichtheffen, Crossfit & Hybrid training

Laura Vogel

Laura Vogel


Mindset, fotoshoot begeleiding, vegetarisme & veganisme

Jordi Kamp

Jordi Kamp


Diëtist, krachttraining

& voedings-mindset

Petra van Rooijen

Petra van Rooijen


Powerliften

& Mindset

 Petra van Rooijen

Lyenne van der Steen


Mindset & Voeding, krachttraining & powerliften

Bibi Stellema


Krachttraining, Powerliften

& Diëtist

Jordy Ziemke Online Coach

Jordy Ziemke


Powerliften & Powerbuilding & voeding optimalisatie

Vince Online marketing

Vincent Huisman


Vince Online Marketing: marketing & Business

Next Level Coaching

Verwelkomen we jou bij de familie?

Binnen ons team sta jij als individu altijd op nummer 1. Waar veel andere coaches en teams binnen Nederland hun diensten labellen met hippe termen om hun product te verkopen, willen wij jou simpelweg aangeven wat je krijgt: de beste service die we jou kunnen bieden.

Wij willen niet alleen zorgen dat jij jouw doelen bereikt, maar we willen zorgen dat jij hiervan leert. Naast het feit dat je je doel zult bereiken, is het onze prioriteit dat we je leren hoe het proces daadwerkelijk werkt en dat we je de tools geven om dit de rest van je leven te kunnen behouden

Individueel en persoonlijk; maximaal resultaat, zonder valse beloftes en poespas. Individualisatie, boven generalisatie: dat is de visie van Bell Coaching!

Internationaal bekend

Wij investeren zelf dag in dag uit in onze ontwikkeling en groei. We leiden zelfs wereldwijd andere professionals op. 

Zowel nationaal als internationaal zijn wij zeer actief binnen de fitnessbranche,  met cursussen, de Nederlandse versie van de Henselmans Personal Trainer Cursus, de internationale bezochte Sports Performance Summit, Human Performance Conference, Clinics, De Bell Academy, seminars en diverse spreekgelegenheden. 

Wil je ons inhuren voor een spreekgelegenheid? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Wij doen regelmatig seminars voor sportscholen of professionals. 

Online Coaching

Wij werken allemaal onderling zeer nauw samen en zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht door wie deze begeleid wordt, van de kennis en ervaring van ons gehele team kan profiteren. Je krijgt bij ons 100% aandacht en kwaliteit, ongeacht je doel.

Vanaf het begin wordt er gekeken naar jou als individu en nemen we dus ook meteen mee wie de beste match voor jou als persoon zal zijn. We delen jou niet in bij degene die toevallig nog plek heeft, maar bij de persoon die 100% zeker het beste bij jou past.

Lees meer over onze Online Coaching

Join #TeamBell

Kom ook bij onze familie

Als lid van Team Bell verwelkomen we jou daarnaast in onze hechte familie. Hier maken mensen vrienden voor het leven. Naast het feit dat mensen onderling afspreken en zo levenslange vriendschappen opdoen, organiseren we bijeenkomsten voor alle leden! 

In de Facebookgroep kun je vragen en ervaringen delen of je kunt gewoon genieten van de humor en gezelschap.

  • Meet-ups waar we samen kunnen trainen. Met een optioneel etentje
  • Je wordt lid van de Team Bell Facebookgroep
  • Evenementen, workshops en lezingen
>