fbpx

Coach

Jeremy Regensburg

"Je kunt erop rekenen dat ik je met plezier, expertise, toewijding en passie ondersteun!"

Over Jeremy Regensburg

Als kind heb ik nooit van sport gehouden. Het duurde tot mijn 19e voordat ik via vechtsporten bij krachttraining terecht kwam. Ik heb sindsdien een enorme passie ontwikkeld voor de vele aspecten van krachttraining, voeding en dingen daaromheen. In het bijzonder het coachen van mensen hierin.

Kort nadat ik bekend raakte met bodybuilding en powerlifting heeft Olympisch gewichtheffen in het bijzonder heeft mijn hart gestolen, en ik heb daarin zowel volkomen beginners als nationale recordhouders getraind onder CrossFitters en competitieve gewichtheffers.

Ook buiten het gewichtheffen heb ik talloze mensen gecoached rondom krachttraining, het opbouwen van spiermassa, het beter leren omgaan met voeding of gewoon 'wat fitter worden' in de vorm van workshops, cursussen, personal training, groepslessen of online begeleiding.

Ik heb daarnaast ook coaches getraind in het coachen van gewichtheffen en ook een tijd gewerkt voor Eleiko als instructeur - het merk dat al 60 jaar de barbells aan de Olympische Spelen levert voor het gewichtheffen.

Lichaamscompositie veranderen

Spiermassa opbouwen of vet kwijtraken, er beter uit willen zien of 'functioneel bodybuilden'. Op papier is het eenvoudig, maar in de praktijk is het vaak lastig om langdurig, voortdurend resultaat te boeken.

Dus geen 'snel resultaat' met een crashdieet waarna je ongecontroleerd gaat jojo-en, geen trainingsschema dat er op papier fantastisch uit ziet maar in de praktijk niet haalbaar is. In plaats daarvan kijken we een traject dat je in staat stelt om niet alleen resultaat te boeken, maar ook dat resultaat vast te houden!

Kies Jeremy als je coach

Hybrid training

Het combineren van sporten kan het maken van een trainingsschema een stuk complexer maken en specialistische kennis vereisen. Na jarenlang mensen uit verschillende sporten begeleid te hebben met algehele krachttraining en specialistische krachttraining (gewichtheffen, powerlifting en CrossFit) heb ik ook geleerd om ze te combineren.

Als je powerlifting wilt combineren met elementen uit het gewichtheffen, of misschien gewichthef elementen wil toevoegen aan je bodybuilding routine voor de fun of 'all round athleticism', help ik je daar graag bij!

"


Jeremy is een gepassioneerde coach waarbij ik me meteen om mijn gemak voelde. Ik waardeer het ontzettend dat hij niet alleen een echte deskundige is in zijn vakgebied, maar dat hij ook altijd die kennis weet toe te passen op het echte leven.


Doordat hij zo'n vertrouwensband vormt met zijn atleten weet hij precies wanneer je gepusht moet worden of wanneer je juist moet afwijken van het plan. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je op ten duur verder komt, en dat je ook op de moeilijke momenten door blijft zetten.


Al met al een top coach, en als bonus krijg je er ook nog ontelbaar veel slechte grappen en memes bij.


Cecily Sadowski

"


Ik heb Jeremy in 2017 leren kennen tijdens een event bij UnScared, later in 2018 was hij mijn instructeur tijdens de Eleiko Strength Trainer Course en merkte ik dat zijn cues goed opnam. Eind 2019 besloot ik onder Jeremy te gaan trainen.

 

Beste keuze ooit training-technisch gezien. Hij geeft mij precies wat ik nodig heb. Alle randzaken regelt hij, zoals hij zelf zegt, ‘jij hoeft alleen maar te tillen’.


Ik heb vertrouwen in hem en maak flinke stappen. Hij zorgt niet alleen voor mijn trainingen, maar hij werkt ook aan het mentale aspect. Ik ben echt super blij met hem als mijn coach


Danique Schepens

"


Ik ben nu 5 weken onder trainingsbegeleiding bij Jeremy. Mijn doel is om zo hoog mogelijk te komen met de bench press, backsquats en deadlifts.


In deze 5 weken heb ik enorm veel progressie geboekt op het gebied van techniek en kracht opbouw. Jeremy maakt de training op de persoon. Aan de hand van jouw doelen, wensen, mogelijkheden maar ook beperkingen krijg je een professionele maar vooral een enorm toegankelijk begeleiding.


Jeremy is duidelijk in zijn aanwijzingen maar verwacht wel 100% inzet en toewijding.


Boy Guit

Kies Jeremy als je coach

>