fbpx

Coach

Jordy Ziemke

"Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht, dat is mijn motto!"

Over Jordy Ziemke

Ik heb een langere tijd gekampt met overgewicht en rugklachten. Op dat moment was ik alles behalve sportief. Totdat mijn vader een film liet zien van Pumping Iron. Als 16-jarige knul zag ik de jonge Schwarzenegger en ik was enorm gefascineerd in waar het menselijk lichaam toe in staat was. Ik wist het zeker, ik wilde krachttraining gaan doen en m’n lichaam transformeren.

Na een lange tijd thuis hebben getraind heb ik de stap gemaakt om naar de gym te gaan. Op mijn 17e ben ik dan ook begonnen en de rest is geschiedenis. 

Ik zag mezelf veranderen, sterker worden, mijn rugklachten gingen weg en het allerbelangrijkste: ik zat lekkerder in m’n vel. Ik dacht bij mezelf: dit moeten anderen ook kunnen ervaren. Dus ben ik mij gaan ontwikkelen en ging mezelf verdiepen in krachttraining en voeding met een wetenschappelijke saus. Uiteindelijk ben ik de Henselmans PT-opleiding gaan doen en heb zo mijn kennis verder uitgebreid.

Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en bij Bell coaching ga ik mijn kennis aan jou overdragen, zodat jij plezier in je training hebt en je doelen behaald.

Jordy Ziemke Coach bij Bell Coaching

"


Doordat Jordy mij zo enthousiast wist te motiveren door zijn passie voor dit alles en het menselijk lichaam, zag ik dat ik groeide. Mijn gedrag met voeding verbeterde, ik kreeg meer spiermassa en door een betere mindset ging ik lekkerder in mijn vel zitten.


Mijn klachten waarmee ik bij Jordy kwam verdwenen & mijn werk kon ik steeds weer gemakkelijker uitvoeren. Doordat Jordy als coach ontzettend enthousiast is, weet waar hij over praat & echt het beste in jou naar boven wil halen.


Mila

"


Na al een aantal jaren door Jordy getraind te worden, kom je er achter dat er nog heel veel te leren valt.


En dan niet alleen over voeding en training alleen. Hij heeft oog voor detail waarbij je bij veel oefeningen een betere houding en progressie kan boeken. Ideaal zijn de schema’s die afgestemd worden op, werk, slaap en stress.


Ik merk dat Jordy alles doet met veel passie voor fitness en dat je leefstijl er niet onder hoeft te lijden.


Jeffrey

"


Zonder Jordy zou ik mezelf op het gebied van fitness nooit zo hebben kunnen ontwikkelen.


Naast een begeleider, heb je ook toegang tot een ongelofelijke hoeveelheid kennis. Zo behaal je niet alleen je doelen, maar word je zelf ook een stuk wijzer op het gebied van bodybuilding en fitness.


Ik zou Jordy aanraden aan iedereen die graag stappen wilt maken met zijn fitness doelen en dit ook op een leuke, gezellige manier wilt doen.


Mike

Powerliften & powerbuilding

Powerbuilden: Gespierder worden, maar voornamelijk ook sterker worden. In de combinatie van Bodybuilding en Powerliften heb ik mijn liefde gevonden. 

Kies Jordy als je coach

Voeding optimalisatie

Het optimaliseren van voeding heeft meerdere mensen een beter beeld gegeven.  Het gaat niet alleen maar om calorieën tellen en rijst, broccoli en kip eten.

Het optimaliseren van je voeding geeft meer rust, want vergeet niet:  we blijven natuurlijk mens. Het is mijn taak dat jij zowel lekker kan eten als plezier hebben in het behalen van je resultaten. Wij vinden een aanpak die bij jou werkt.

Resultaat boeken, terwijl jij ook gewoon lekker uit eten kunt.

Personal Training

Naast online coaching ben ik ook al jaren actief als personal trainer. Mijn taak is het optimaliseren van je techniek en zorgen voor de fun factor.

Tijdens een personal training sessie kan ik feedback geven op je techniek. Ik maak meteen de nodige aanpassingen die het beste bij jou passen.

Het mooiste aan een personal training sessie is het persoonlijke contact. Je bent altijd welkom voor een pt sessie.

"


Na lang twijfelen ben ik gestopt met het zelf proberen een passend dieet en trainingsschema te maken. Dit gewoonweg omdat ik er geen kennis van heb. Om deze reden heb ik Jordy ingeschakeld om mij te ontzorgen. 


Ik wist niet wat ik verwachten moest sinds dit mijn eerste PT ervaring was, maar al gauw werd duidelijk dat je zelf in de lead bent in hoeverre Jordy je assisteert. Binnen no-time had Jordy een persoonlijk plan opgezet.


Kevin

"


Toen ik voor het eerst met Jordy in aanraking kwam, vertelde ik hem over de chronische pijn in mijn overbelaste schouder waar mijn fysio mij niet verder mee kon helpen.


Na mijn houding te analyseren en aanpassingen te maken in mijn schema kon hij het pijnlijke gevoel wegnemen.


Enige tijd later ben ik pijnvrij verklaard en nu kan ik mijn arm weer volledig belasten alsof er nooit wat aan de hand is geweest.


Willem

"


Jordy is erg bekwaam in wat hij doet, heeft een goed oog voor techniek en qua persoonlijkheid een heel fijn persoon om mee samen te werken. Hij kijkt écht naar je als een individu en je persoonlijke leerdoelen, dit was voor mij erg prettig als zo fit mogelijk wilde zijn voor mijn indiensttreding bij Defensie. 


Wij zaten wekelijks aan tafel om deze doelen te bespreken, kennis te delen en verbeterpunten te geven op mijn techniek.


Dankzij Jordy zit ik nu op een veel hoger niveau dan als ik het alleen had moeten doen.


Werin

Kies Jordy als je coach

>