fbpx

Coach

Lyenne van der Steen

Over Lyenne van der Steen

Ik raakte in 13 maanden 20 kilo kwijt en dit zette mijn leven volkomen op zijn kop. Zoals alles in het leven vaak twee kanten heeft, zo had dit dat ook voor mij.

Ik voelde mij veel zelfverzekerder en ontdekte mijn passie. Ik ging hiermee ook van het ene naar het andere uiterste: van een ongezonde levensstijl tot een fitnessobsessie met een eetstoornis.

Dit is waar Bell Coaching om de hoek kwam kijken. Ik leerde een goede balans te vinden tussen deze uitersten. Ik ontdekte de échte waarde van een gebalanceerde en gezonde leefstijl. Ik leerde mijn eigen lessen in de praktijk te brengen.

Het is mijn missie bij Bell Coaching om jou datzelfde gevoel van empowerment te geven. Ik wil samen met jou aan de slag om je fysiek en mentaal sterker te laten voelen. We werken toe naar controle en grip op je eigen leven en de keuzes die je maakt. Ik wil jou datzelfde gevoel van geluk en zelfvertrouwen laten ervaren.

Lyenne van der Steen online coach

Mindset & Voeding

Je wilt naar bepaalde doelen werken. Dat betekent niet dat je je sociale leven aan de kant moet schuiven. Of dat je allerlei dingen waarvan je geniet moet laten staan.

Ik heb zelf een tijd gestruggeld met een sterke alles-of-niets mentaliteit met voeding en ik had een bijkomende angst voor sociale aangelegenheden. Uiteindelijk heb ik ontdekt dat je de best of both worlds kunt ervaren. Het kernwoord hierbij is balans.

Nu help ik mensen zoals jou diezelfde balans te ontdekken. Gezellig uit eten past perfect in nieuwe gezonde patronen en je hoeft niet alles op te geven.

Lyenne van der Steen Online Coaching

"


Na al jaren met een hernia te lopen en een mislukte poging in de sportschool zonder begeleiding, besloot ik in mijzelf te investeren en een coach in de arm te nemen.

Tijdens mijn mislukte poging in de sportschool zag ik na 6 maanden geen enkel resultaat en had ik na elke sessie flinke rugpijn. Dankzij mijn coaching bij Lyenne was mijn rugpijn na slechts 3 maanden al chronisch minder, loop ik niet meer als Donald Duck én begin ik zichtbaar strakker te worden. Lyenne zit nog wel even aan mij vast!


Debbie

"


Na 5 weken bij Lyenne zag ik al resultaat in mijn lichaam, mindset en houding. Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet en op deze manier een investering doe in mijzelf. Ik had nooit gedacht dat ik (kracht)training zo leuk zou vinden!

Je bent uiteindelijk zelf degene die de stap moet zetten, maar dankzij de inzet van Lyenne: haar begeleiding, haar begeleiding in krachttraining, haar motivatie richting mij en personal touch (niet alleen op vlak van training, maar ook voeding) ga ik dit zeker doorzetten en ik ben haar ontzettend dankbaar. 


Bo

"


Het is een totaalpakket. Naast trainen, coacht Lyenne me ook met voeding en mindset.

Ik merk dat Lyenne weet waar ze het over heeft en spreekt uit eigen ervaring. Geen boekjeswijsheid en ook geen belerende toon. De tips zijn praktisch, vaak simpel en makkelijk toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Momenteel heb ik mijn streefgewicht bereikt. Mijn vetpercentage is gedaald en spiermassa gestegen. Ik voel het ook aan mezelf. Ik heb meer spierkracht en voel me superfit.


Sonja

Krachttraining & Powerliften

Krachttraining maakt je sterker, zowel fysiek als mentaal. Het biedt je zoveel mooie dingen. Van het onoverwinnelijke gevoel na het zetten van een record, tot beter functioneren in je dag tot dag. Minder moeite met het tillen van je boodschappentas en geen last meer van je rug. Het zorgt voor het gevoel van: “dat heb ik toch weer mooi gedaan” en een lichaam waarbij je met trots in de spiegel kijkt.

Na drie jaar te trainen met focus op mijn fysiek, kwam powerliften om de hoek kijken. Dit heeft mij in korte tijd prestaties laten neerzetten waar ik eerder nooit van had kunnen dromen.

Naast het machtige gevoel waarbij je ontdekt wat je kunt presteren, is het ontzettend gaaf om je eigen lichaam zo te leren kennen en te leren beheersen. Je leert je sterke kanten kennen en deze in te zetten. Je ontdekt echter ook je zwaktes, zodat je hieraan kunt werken en daarmee zichtbaar vooruitgang kunt boeken.

Kies Lyenne als je coach

Personal training

Naast online coaching ben ik ook al een aantal jaar actief als personal trainer. Natuurlijk ligt er door het praktische aspect extra nadruk op het stuk techniekoptimalisatie, maar ook hierbij is ruimte om te kijken naar lifestyle en voeding.

Ik leer je net wat verder door te pushen of juist dat stukje gas terug te nemen waar nodig.

>