fbpx

Coach

Richard Bell

"Individueel en persoonlijk; maximaal resultaat, zonder valse beloftes en poespas. Individualisatie, boven generalisatie: dat is de visie van Bell Coaching!"

Over Richard Bell

Fitness gaat zoveel verder dan simpelweg fysieke ontwikkeling. Het werken aan je doelen gaat gepaard met mentale groei en ontwikkeling als persoon. Mijn kracht ligt daarbij dus ook in het combineren van optimale fysieke progressie met mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. 

Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen, seminars en clinics, waaronder de Henselmans PT Cursus en de Human Performance Conference.

Mijn missie elke dag is om iets bij te dragen aan de industrie als geheel en daarbij het kennisniveau van mensen te vergroten en waarde toe te voegen aan het leven van al onze cliënten en volgers.

Bodybuilding & Wedstrijdbegeleiding

Toewerken naar de beste shape van je leven en op het podium verschijnen als de beste versie van jezelf; zowel fysiek, als mentaal.

Waar veel coaches de nadruk leggen op puur het fysieke aspect, is het mijn doel om jou niet alleen in de beste shape van je leven op het podium te laten verschijnen, maar dit ook te doen op een manier die volledig past in je leven en deze verrijkt, in plaats van het te beheersen. Ons gezamenlijke doel wordt om jou zowel fysiek als mentaal naar het volgende niveau te tillen.

Ik coach wereldwijd tientallen atleten per jaar met een track-record van winnaars en Pro atleten binnen allerlei verschillende bonden. Of je nu een beginner bent, of een gevestigde winnende atleet; wij gaan je samen naar je ‘next level shape’ brengen. 1 team, 1 taak.

Kies Richard als je coach

"


Richard hielp mij niet alleen naar een betere fysiek, maar most of all hielp hij mij naar een betere work-life balance waarin ik de beste versie van mijzelf werd op alle facetten: prive, zakelijk en persoonlijk.


Dominique Fattacccio

Eigenaar Dream Aesthetics

"


Los van de training, voeding schema’s en check ups die je hebt met je coach, bied Richard ook een helpende hand bij psychosociale vraagstukken. Ik ben Richard dan ook extreem dankbaar voor alles wat we samen bereikt hebben, en wat we samen nog zullen gaan bereiken!


Evert Botterweg

Ondernemer

"


Door Richards persoonlijke begeleiding heb ik een veel betere relatie met voeding. Daarnaast zijn mijn trainingen veel verbetert en haal ik er veel meer plezier uit. Trainen completeert mijn leven nu, in plaats van deze te beheersen.


Jaap

Powerlifting

Focus op elite prestatie, zowel fysiek als mentaal.

Sterker, beter, efficiënter: dat is wat je zal worden onder mijn begeleiding. Niet alleen gaan we samen zorgen dat je PRs gaat zetten op je Squat, Bench Press en Deadlift, maar we gaan ook zorgen dat jij je kan ontwikkelen als atleet, met een mindset die gewapend is voor maximale prestatie.


Mental Coach

Het fysieke volgt het mentale: samen werken aan een onoverwinnelijke mindset.

In mijn ogen stamt alle ontwikkeling en groei die we doormaken in ons leven uit onze innerlijke overtuigingen en mindset die we hanteren in alle situaties. Samen gaan we niet alleen zorgen dat jij je fysieke doelen bereikt, maar je zal als persoon ook gaan stijgen naar het volgende niveau.

"


Coaching op een heel ander niveau! Science based onderbouwd over hoe en waarom iets moet gebeuren. Persoonlijke begeleiding aangepast op jouw leefstijl, behoeftes en niet te vergeten lichaamstype! Perfect voor een wedstrijd of fotoshoot!


Jan Vroomen

Nederlands kampioen Men's Physique

"


I’ve actually never had it so good with myself as I have now, only 5 months later. Thanks to Richard. From being my worst enemy to finally being able to actually starting to be happy with my body. Everything is now so much better. The reason I tell all this is just to show how grateful I am having a coach who help in all aspects of life.


Erik Gronvik

"


Een coach heeft altijd een meerwaarde, ook voor een andere fitnessondernemer. Het is een stukje objectiviteit als je die zelf niet meer hebt. De uitlaatklep om even te klagen over je (gebrekkige) genetische potentie en in het geval van Richard een oneindige bron van kennis. Op zowel sportief, mentaal als persoonlijk vlak gewoon een topgast.


SANDER HOOGEBOOM

Kies Richard als je coach

>