Coach

Bibi Stellema

“Samen kijken we wat jij nodig hebt om fysiek en mentaal te groeien, zodat je je doelen kan behalen zonder je leven om te gooien.”

Over Bibi Stellema

Sporten is er met de paplepel ingegoten. Ik ben vroeg begonnen met judo, later naar kickboksen, krachttraining en nu powerliften. Mijn passie in het werken met mensen en sporters is uiteindelijk uitgegroeid tot mijn werk. Ik ben begonnen als kickboks trainer en dat is doorgegroeid naar het geven van personal training en coaching.

We beginnen allemaal ergens en soms is het lastig om te weten waar en hoe je moet beginnen. Zo heb ik ook de nodige gekke oefeningen en voedingsadviezen gevolgd, maar er is geen magisch schema of dieet wat voor iedereen werkt.

Door te kijken naar jouw wensen en leefstijl kunnen we een gepersonaliseerd plan opstellen waar jij altijd centraal staat en we bij kunnen sturen waar nodig. Want ondanks dat we allemaal mensen zijn, leven we ons leven allemaal anders. Daarom help ik je graag bij het vinden van jouw weg naar Rome. Hierbij krijg je de handvatten die je nodig hebt om tijdens je coachingstraject je ‘’eigen stad’’ te bouwen en te behouden.

Als Bell coach is het mijn missie om te zorgen dat jij lekker in je vel zit op zowel mentaal als fysiek gebied en dat ik je kan leren over de waarom achter voeding en training. 

Bibi Stellema online coach

Krachttraining

Je leert veel over jezelf door je lichaam uit te dagen. Krachttraining is hier een goed voorbeeld van. Krachttraining is meer dan alleen aan zware gewichten trekken.

Het helpt bij het leuker en makkelijker maken van je dagelijkse leven zoals de trap oplopen of buiten spelen met je kinderen.

Het zien van progressie in de sportschool en het makkelijker bewegen in het dagelijkse leven geeft naast kracht in je spieren je ook mentaal veel kracht.

Doe je aan teamsport of andere sport en daarnaast nog aan krachttraining?Dan kan je ook je krachttraining zo inrichten dat het bijdraagt aan betere sportprestaties binnen je eigen sport. 

Kies Bibi als je coach

Powerliften

Een sport die ik maar al te graag zelf beoefen, want als je je eerste squat op het platform hebt gedaan en kennis hebt gemaakt met de community dan kan ik je garanderen dat je vaker wilt gaan doen.

Werken aan nieuwe PR’s en techniekverbetering is dan ook iets waar ik graag met je mee aan de slag ga. Of dat voor een wedstrijd is of voor PR’s in de gym. 

Bibi Stellema powerlifting

Kies Bibi als je coach

Diëtist

Wat ik veel zie, is dat mensen verdwaald raken in het oerwoud van informatie over voeding. Er is tegenwoordig zoveel over te vinden, dat je niet meer weet waar je moet beginnen of misschien heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het niet om vol te houden.

Ik zie voeding als iemand zijn individuele puzzel. Iedereen heeft een puzzel, maar toch past het stukje van de ene puzzel niet in de andere.

Net zoals bij puzzelen is het een kwestie van zoeken naar wat past. Zo werkt dat met voeding ook. We gaan dus samen aan de slag om te kijken wat voor jou het beste werkt.

Naast dat voeding nodig is als brandstof om onze dagelijkse dingen te kunnen doen, draagt het ook bij aan betere sportprestaties en goed herstel. Zo kan voeding veel invloed hebben op je prestaties. Met de juiste voeding en timing kom je gemakkelijker de wedstrijden en trainingen door en kan je je beter focussen. En zeker tijdens je wedstrijden kan dat net een paar seconde snelheid of een extra doelpunt schelen.

Ik begeleid je ook graag met het optimaliseren van je voeding. Hierbij gaan we dieper in op timing, productkeuzes en macronutriënt verdelingen, om te zorgen dat jij het meeste uit je sport kan halen. 

Bibi Stellema diëtist

"


Ik kan Carlo aanraden om zijn kennis, alles wat hij adviseert kan hij wetenschappelijk onderbouwen. Bovendien heeft hij humor, is hij goed bereikbaar en weet hij je altijd weer te motiveren.


Nieck

"


Carlo zorgt voor uitdaging en motivatie. Hij is eerlijk, oprecht en is een wandelende fitness-wikipedia die er continu voor zorgt dat je doet wat nodig is om je doelen te halen!


Richard Diender

"


Ik had mij geen betere coach kunnen wensen! Het feit dat hij nooit ergens over oordeelt en mij van begin af aan een vertrouwd gevoel heeft gegeven, heeft ervoor gezorgd dat ik altijd open en eerlijk tegen hem heb durven zijn. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat hij precies wist hoe en op welke manier hij mij het beste kon coachen. Wat ik ook erg prettig vind, is dat hij altijd overal een positieve draai aan weet te geven waardoor je niet in een negatieve spiraal terecht komt. Dit werkt heel motiverend!


Lieke

>