fbpx

Coach

Bibi Stellema

“Samen kijken we wat jij nodig hebt om fysiek en mentaal te groeien, zodat je je doelen kan behalen zonder je leven om te gooien.”

Over Bibi Stellema

Sporten is er met de paplepel ingegoten. Ik ben vroeg begonnen met judo, later naar kickboksen, krachttraining en nu powerliften. Mijn passie in het werken met mensen en sporters is uiteindelijk uitgegroeid tot mijn werk. Ik ben begonnen als kickboks trainer en dat is doorgegroeid naar het geven van personal training en coaching.

We beginnen allemaal ergens en soms is het lastig om te weten waar en hoe je moet beginnen. Zo heb ik ook de nodige gekke oefeningen en voedingsadviezen gevolgd, maar er is geen magisch schema of dieet wat voor iedereen werkt.

Door te kijken naar jouw wensen en leefstijl kunnen we een gepersonaliseerd plan opstellen waar jij altijd centraal staat en we bij kunnen sturen waar nodig. Want ondanks dat we allemaal mensen zijn, leven we ons leven allemaal anders. Daarom help ik je graag bij het vinden van jouw weg naar Rome. Hierbij krijg je de handvatten die je nodig hebt om tijdens je coachingstraject je ‘’eigen stad’’ te bouwen en te behouden.

Als Bell coach is het mijn missie om te zorgen dat jij lekker in je vel zit op zowel mentaal als fysiek gebied en dat ik je kan leren over de waarom achter voeding en training. 

Bibi Stellema online coach

Krachttraining

Je leert veel over jezelf door je lichaam uit te dagen. Krachttraining is hier een goed voorbeeld van. Krachttraining is meer dan alleen aan zware gewichten trekken.

Het helpt bij het leuker en makkelijker maken van je dagelijkse leven zoals de trap oplopen of buiten spelen met je kinderen.

Het zien van progressie in de sportschool en het makkelijker bewegen in het dagelijkse leven geeft naast kracht in je spieren je ook mentaal veel kracht.

Doe je aan teamsport of andere sport en daarnaast nog aan krachttraining?Dan kan je ook je krachttraining zo inrichten dat het bijdraagt aan betere sportprestaties binnen je eigen sport. 

Kies Bibi als je coach

Powerliften

Een sport die ik maar al te graag zelf beoefen, want als je je eerste squat op het platform hebt gedaan en kennis hebt gemaakt met de community dan kan ik je garanderen dat je vaker wilt gaan doen.

Werken aan nieuwe PR’s en techniekverbetering is dan ook iets waar ik graag met je mee aan de slag ga. Of dat voor een wedstrijd is of voor PR’s in de gym. 

Bibi Stellema powerlifting

Kies Bibi als je coach

Diëtist

Wat ik veel zie, is dat mensen verdwaald raken in het oerwoud van informatie over voeding. Er is tegenwoordig zoveel over te vinden, dat je niet meer weet waar je moet beginnen of misschien heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het niet om vol te houden.

Ik zie voeding als iemand zijn individuele puzzel. Iedereen heeft een puzzel, maar toch past het stukje van de ene puzzel niet in de andere.

Net zoals bij puzzelen is het een kwestie van zoeken naar wat past. Zo werkt dat met voeding ook. We gaan dus samen aan de slag om te kijken wat voor jou het beste werkt.

Naast dat voeding nodig is als brandstof om onze dagelijkse dingen te kunnen doen, draagt het ook bij aan betere sportprestaties en goed herstel. Zo kan voeding veel invloed hebben op je prestaties. Met de juiste voeding en timing kom je gemakkelijker de wedstrijden en trainingen door en kan je je beter focussen. En zeker tijdens je wedstrijden kan dat net een paar seconde snelheid of een extra doelpunt schelen.

Ik begeleid je ook graag met het optimaliseren van je voeding. Hierbij gaan we dieper in op timing, productkeuzes en macronutriënt verdelingen, om te zorgen dat jij het meeste uit je sport kan halen. 

Bibi Stellema diëtist

"


Bibi is een topcoach, meer hoef je eigenlijk niet te weten. Ze weet ons elke training weer te motiveren zodat we er net iets meer uithaalt dan we zelf vooraf hadden verwacht.


De trainingsschema's zijn gevarieerd, creatief en afgesteld op onze doelen. Bij blessures weet Bibi altijd de oefeningen aan te passen zodat we toch kunnen blijven trainen. 


In duo-trainingen houd ze het voor beiden leuk en uitdagend. Naast een hele goede sportcoach kan Bibi ook uitstekend uit de voeten als motiverende voeding- en leefstijlcoach.
Kortom, wij vinden Bibi een topcoach.


Johan en Sofieke

"


Door goed te luisteren naar waar ik in eerdere sporten tegenaan was gelopen en wat ik wilde bereiken met sport, heeft Bibi een sportschema voor me gemaakt dat perfect bij me past en goed te combineren valt met mijn werk.


Bibi laat me inzien dat sport leuk kan zijn en dat ik mijn leven niet drastisch hoef om te gooien om sporten er een onderdeel van te laten zijn.


We zijn nu een aantal maanden verder, heb ik zelfs meegedaan aan mijn allereerste powerliftwedstrijd en voel ik me veel sterker/zelfverzekerder dan ooit.


Ruth

"


Bibi heb ik leren kennen als een vrolijke sportieve vrouw.


Ze legt makkelijk contact en vraagt altijd hoe het met je gaat, los van het sporten.


Bij het sporten haalt zij het beste uit je boven en zorgt dat je er altijd weer een schepje bovenop doet, ook als je denkt dat je niet meer kunt. Ik heb ook voedingsadviezen van Bibi gehad waarvan ik veel aan heb gehad. 


Sinds haar adviezen slaap ik sinds jaren weer goed door. 


Martine

>