fbpx

Sinds 2015. Duizenden transformaties van tevreden klanten.

Duizenden transformaties Sinds 2015. 

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

  • Training, voeding en lifestyle die continu aangepast wordt op jouw leven
  • Experts in spiermassa, kracht en vetverlies
  • Ervaren coaches die maatwerk leveren dat past bij jouw doelen en levensstijl

Bell Coaching is een team met unieke coaches die allemaal voor je klaarstaan, je persoonlijk behandelen, altijd eerlijk zijn en objectieve feedback willen en durven geven om zo gezamenlijk te kunnen groeien en ontwikkelen.

- Iloy

Bell Coaching is een team met unieke coaches die allemaal voor je klaarstaan, je persoonlijk behandelen, altijd eerlijk, objectieve feedback willen en durven geven om zo gezamenlijk te kunnen groeien en ontwikkelen.

- Iloy

Je kent ons misschien van:

We hebben al duizenden mensen geholpen om in topshape te komen en beter in hun vel te zitten.

Bell Coaching is al sinds 2015 expert in spiermassa opbouwen, sterker worden en maximaal vet verliezen.

Niet de resultaten die je wilt? 

Klinkt dit bekend?

Je loopt vast en boekt niet de resultaten die je wilt

Je bent al een tijd hard bezig en hebt verschillende dingen geprobeerd. Toch loop je vast met je gewicht, vetpercentage, kracht of spiermassa.

Je wilt beter in je vel zitten, maar valt terug in oude gewoontes

Je hebt moeite om consistent vol te houden. Je valt terug in oude gewoontes waardoor je vastloopt of je resultaat zelfs weer kwijtraakt. 

Je hebt kennis, maar bereikt alleen niet je doel

Je hebt kennis. Toch lukt het je niet om consistent te zijn. Je kunt een stok achter de deur gebruiken. 

Je bent druk en zoekt balans en structuur in je leven

Met een stressvolle baan of studie of druk gezinsleven en veranderende omstandigheden is het lastig om alles te combineren met je training en voeding.

Je lichaam werkt niet altijd mee door blessures, pijntjes of beperkingen

Een blessure, pijntje of beperking zit je training of voedingsdoel in de weg. Je wilt zekerheid over hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Je wilt structuur via een persoonlijk trainings- en voedingsplan

Je bent geen nummertje. Je wilt geen standaard "cookie cutter" programma. Je wilt een duidelijk plan dat bij jouw leven past. 

Wetenschappelijk onderbouwde info, vertaald naar jouw leven

Een bewezen no-nonsense aanpak om beter in je vel te zitten en snel fitter en gezonder te worden.

We passen wetenschap toe op jouw leven. Geen trainingsschema is daarom hetzelfde, alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Zo haal je het maximale uit jezelf.

Je trainingen worden afgestemd op je huidige niveau, je genetische potentie, hoe vaak en hoelang je wilt trainen, je stress, andere sporten, je voorkeuren, je persoonlijke agenda en alle ups-and-downs in je leven.

We zoeken altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur. Zo ontdek je wat het beste werkt voor jou en wat jij het prettigste vindt.

  • Techniek feedback via videoanalyse
  • Continu bijgewerkt trainingsplan
  • Combineer coaching met andere sporten

Coaching bij Bell-Coaching is echt een full-package deal. Volledig gericht op optimaal resultaat voor jou als individu.

- Dawit

Ik ben door meerdere coaches gecoacht. Ik word nu 3 maanden gecoacht en heb de meeste progressie ooit gemaakt

- Charity

Als je een echte “lifestyle” coaching wilt hebben dan ben je hier zeker aan het goede adres. Geen BroScience en kip met rijst mentaliteit.

- Dylan

Snellere en betere resultaten. Makkelijker volhouden.

Mis je een aanpak die past bij jou? Er is geen one-size-fits- all. We hebben een persoonlijke en doelgerichte aanpak. We doen niet aan "cookie-cutter programma's". Dit is coaching die zich aanpast aan jou, niet andersom.

Jouw coach zal pro-actief inspelen op veranderingen in je leven om alles aan jouw persoonlijke situatie aan te passen. Je coach denkt met je mee als het even niet goed gaat of je een blessure hebt. Op mentaal vlak zal je coach ook met je meedenken.

Je coach is je houvast, je back-up en support. Je krijgt structuur en regelmaat. Zo heb je een stok achter de deur. Ons team combineert professionele expertise met een diepgaand begrip van de persoonlijke uitdagingen die bij je transformatie komen kijken.

We communiceren open en eerlijk en zullen je een spiegel voorhouden of soms misschien een schop onder je kont, als je dat wilt ;).

Ik heb niet alleen fysiek resultaat geboekt, maar ik ben ook persoonlijk gegroeid.

- Cheyenne

Ondanks dat er geen real life contact is, kan ik altijd terecht met problemen waar ik tegen aanloop.

- Victor

Ik blijf het bijzonder vinden dat een “online coach” van een afstand iemand zo goed kan begeleiden.

- Eleen

Leer wat werkt voor jou

Een leerzame ervaring waar je je hele leven nog wat aan hebt

Een groot deel van onze klanten zijn zélf ook personal trainer of coach. Er is een reden dat zoveel andere fitnessprofessionals naar ons komen...

Tijdens de coaching kun je veel bijleren over training, voeding en leefstijl. Je leert wat werkt voor jou en weet uiteindelijk wat jij moet doen om het moeiteloos vol te houden.

We zijn nationaal en internationaal actief en bekend binnen de fitnessbranche, met cursussen en evenementen. We leiden honderden Personal Trainers per jaar op via de Henselmans Personal Trainer Cursus, Clinics, de Bell Academy, seminars en diverse spreekgelegenheden.

"Iemand die  je motiveert wanneer het even wat minder loopt en je het vertrouwen geeft dat je proces helemaal goed gaat "

- Merit

"Voor mij persoonlijk sluit het goed aan bij mijn eigen trainingsdoelen. Voor mijn eigen werk als personal trainer is het enorm leerzaam"

- Danny

"Hierdoor heb ik bijgeleerd over voeding en hoe ik dit kan combineren met mijn leefstijl door betere keuzes te maken."

- Tijs

Het Team

Waar andere experts naartoe komen voor advies

Zorgen dat Evidence-Based werken de norm wordt in de fitnessbranche, zodat mensen stoppen met het verspillen van tijd geld en energie aan fabels, hypes en dingen die niet werken. Dat is de visie van Bell Coaching!

Hoe werkt onze gepersonaliseerde aanpak?

We zorgen dat we de beste coach voor jou zoeken. Op basis van een intake en een persoonlijk gesprek stellen we een coach voor die het beste bij je past.

Je hebt elke week contact met je coach via mail, WhatsApp en videobellen. Heb je behoefte aan vaker contact? Dat kan ook. Het is online, dus je hebt overal toegang tot je coach. De coach helpt je met maken van een goed doel en je krijgt een duidelijk trainingsplan en voedingsplan dat steeds wordt bijgewerkt. Je kunt ook recepten krijgen die passen bij je macro's. 

Elke week houd je een aantal zaken bij zoals je training, je uitvoering van de oefeningen, voeding, slaap, stress, je gewicht, foto's of andere zaken. De exacte details stem je vooraf af met je coach.

Wil je meer weten over hoe het in de praktijk zou werken voor jou? Dan moeten we eerst meer over je weten en wat je doel is. Plan daarom nu een gratis vrijblijvend adviesgesprek in.

"Als het klikt met je coach is dat zeker het begin van een fysieke, maar ook mentale verbetering in je leven!"

- Joost

"Toen ik zelf verder kwam ik erachter wat voor impact het coachingstraject op mijn levensstijl heeft gehad. Zonder moeite kan ik mijn fotoshoot staat behouden"

- Kevin

"Ik zie nu in hoe belangrijk belastbaarheid is en hoe hiermee om te gaan. Rust, stress, herstel en de balans hierin."

- Tijs

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek met Richard Bell. In dit gesprek kun je je verhaal kwijt en zal Richard duidelijk maken hoe coaching jou kan helpen. Dit kan makkelijk online via een videogesprek.

Kies zelf een dag en tijd die jou uitkomt.

Richard Bell

BONUS

Krijg nu gratis toegang tot de Bell Coaching Academy t.w.v. € 29,99 per maand.

Als lid van Team Bell krijg je naast Online Coaching toegang tot ons lidmaatschap platform met een berg leerzame content, waaronder techniekvideo’s, Q&A’s, cursussen en tips.

  • Cursussen
  • Videolezingen, techniekvideo's & Q&A's
  • Oefeningsbibliotheek met 350+ video’s

Join the Team!

Met Team Bell maken we van een individuele sport een teamsport.

Je hoeft je niet alleen te voelen, want als lid van Team Bell verwelkomen we jou in onze hechte familie. Hier maken mensen vrienden voor het leven.  

Leer mensen kennen die net zo hard werken aan hun doelen en van dezelfde dingen houden. Hier vind je steun en vriendschap.

Benieuwd naar meer ervaringen?

Bekijk alle transformaties en bekijk ervaringen met Online Coaching

Vraag nu je startinformatie aan

Vaak gekozen

Online Coaching

Next-Level Coaching


vanaf 169 p.m.

Beperkt tot 27 startplekken per maand

Premium Coaching

Intensief contact


vanaf 259 p.m.

Beperkt tot 27 startplekken per maand

Premium + Personal training

Coaching + fysieke begeleiding


vanaf 314 p.m.

Beperkt tot 27 startplekken per maand

100% tevredenheidsgarantie

Niet goed, geld terug

Volg je coaching 3 maanden serieus, kom je opdagen en volg je de adviezen, maar ben je ontevreden? Laat het ons weten, en dan krijg je je geld terug. 

Vraag nu je startinfo aan.

Geef kort aan waar wij jou mee kunnen helpen. Je ontvangt binnen 24 uur persoonlijk bericht van Lorenzo, onze Headcoach.

Duizenden transformaties sinds 2015

Lorenzo Haarloo

Veelgestelde vragen

Kan ik eerst iemand spreken voordat ik mij aanmeld?

Jazeker, Boek hier een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je al je vragen stellen over Online Coaching.

Is het maandelijks opzegbaar of zit er een vaste periode aan?

Na drie maanden kun je maandelijks opzeggen. Coaching is daarna op maandbasis. Dus je zit niet vast zoals bij de meeste online coaching concepten. Het behalen van de meeste doelen duurt meestal langer dan 3 maanden. Je kunt daarom kiezen voor trajecten van 6 of 12 maanden met korting.

Wil je weten wat het beste past bij jou? Boek dan een gratis kennismaking

Hoeveel contact is er mogelijk?

Bij het traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste updatedag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt voor zoveel contact als je wilt. Wil je ons 1x berichten, dan kan dat. Wil je ons 100x berichten, dan kan dat ook. Het is daarbij beperkt tot die ene dag per week, maar dat is de enige restrictie die je hebt.

Bij het traject met onbeperkt contact is het zo intensief als je het zelf wilt maken: er is geen restrictie qua contact.

Hoe werkt de voedingsaanpak?

We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat jij op papier nodig zult hebben, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie, tot optimalisatie van jouw energieniveaus.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden.

Onze aanpak is erop gericht om jou de vaardigheden te leren, die je nodig hebt om zelfstandig te zijn. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken, zodat je zonder schema resultaat kunt behouden. We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur.

Je kunt een voorbeeldschema krijgen als je dat fijn vind, maar we leren je liever hoe je dit zelf kunt doen. Een eenmalig voedingsschema is namelijk zelden een blijvende oplossing en meer bedoeld als tijdelijke oplossing. Het is meestal geen duurzame oplossing omdat het niets met gedrag doet.

Wat als je omstandigheden veranderen? Wat als je dagindeling ineens anders wordt? Wat als je moet overwerken en het heel druk hebt? Wat als je geen zin hebt in één van de gerechten? Wat als sommige ingrediënten zijn uitverkocht? Je schema blijft hetzelfde. Maar als je de vaardigheden bezit die je van ons leert, dan weet je hoe je hier mee om moet gaan. Dát zorgt voor beter resultaat, minder stress over voeding en langer termijn succes. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome.

Wil je toch een uitgebreid uitgeschreven voedingsschema met complete recepten en dagmenu’s? Dan ontvang je een dikke korting op een voedingsschema

Hoe werkt de training?

Alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jou.

Je training wordt afgestemd op je uitgangspositie en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda. Je ontvangt een schema dat je wekelijks invult en naar je coach stuurt. Je coach stelt deze bij op basis van ingevulde data en contact met jou.

Het trainingsdeel betekent bij ons dat we elke week (vaker als je premium coaching hebt) zorgen dat alles aangepast wordt op basis van je progressie. Dat betekent dat we continu kijken naar hoe je belasting matchte met je belastbaarheid. De insteek is daarin heel simpel: als iets niet leidt tot de progressie die gepland staat, is het compleet onnozel om het door te zetten op dezelfde manier: daar moet verandering in plaatsvinden.

Of dat gewicht, intensiteit, volume, of wat anders is, is afhankelijk van de context op dat moment. We veranderen in ieder geval wat er verandert moet worden of zetten door wat doorgezet moet worden.

Waar kan ik Personal Training volgen?

Je kunt Personal Training volgen op één van de volgende locaties: Utrecht, Tilburg of Zwolle. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

Kan ik training en voeding los doen?

Dit is niet mogelijk bij onze coaching trajecten, gezien training, voeding en leefstijl altijd hand in hand moeten gaan voor optimaal resultaat; als je ergens een aspect laat liggen, laat je altijd resultaat liggen.

We bieden geen losse trainingsschema’s aan. We bieden wel voedingsschema met complete recepten en dagmenu’s

Hoe weten jullie of mijn techniek goed is?

Met behulp van professionele software analyseren we je techniek. Jij kunt je trainingen opnemen met je smartphone en insturen. Daarnaast kun je op team meetings naar je techniek laten kijken.

Dit is praktisch om constant aan je techniek te werken en deze tot in de details te perfectioneren, zonder dat je gebonden bent aan verplichte fysieke sessies of extra kosten voor PT-sessies.

Daarnaast hebben we oefeningsbibliotheken met zowel korte video’s van de basis uitvoering, als mede gedetailleerde langere video’s met alle techniekaspecten. Een personal training sessie met korting is echter ook mogelijk als je liever een keer fysiek gecoached wordt.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

We staan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie.

Ondanks dat iedereen een andere uitgangspositie, genetische potentie, leefstijl en doelen heeft, is het voor ons altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat.

Je vindt voorbeelden van onze resultaten op de resultaten pagina.

Kan ik ook coaching volgen als ik géén Fitness of powerlifting wedstrijd wil doen?

Uiteraard! We beperken ons absoluut niet tot alleen wedstrijdatleten en specialiseren ons, dankzij ons team van experts, in diverse doelgroepen. Iedere coach binnen het team heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen we een ijzersterk team dat jou zal helpen naar jouw gewenste doel. Twijfel je of het wat voor jou is? Boek dan een kennismaking in.

Wat is het verschil tussen wekelijks en onbeperkt contact?

Naast het feit dat je bij het onbeperkte contact van diverse voordelen geniet, krijg je in plaats van één wekelijks contactmoment onbeperkt contact.  Wekelijks contact is beperkt tot 1 vaste contactdag, waar onbeperkt contact geen restrictie biedt.

Kan ik het één maand proberen?

Eén maand natuurlijk erg kort. We vragen daarom dat je het minimaal 3 maanden de kans geeft. Bij je intake gaat je coach ook je doelen met je bespreken en zal daarbij een indicatie geven van wat daarvoor nodig is. Twijfel je? Meld je dan vrijblijvend aan voor een persoonlijk gesprek.

Wie wordt mijn coach?

Op basis van ons uitgebreide intakeformulier en ons gesprek zullen we in de basis de coach toewijzen die het beste bij jou en jouw unieke situatie past. Mocht je een bepaalde voorkeur hebben, om wat voor reden dan ook, dan kun je dit uiteraard altijd bespreekbaar maken.

Kan ik wisselen tussen wekelijks en onbeperkt contact gedurende coaching?

Ja, je kunt wisselen tussen de abonnementsvormen.

Op welke manier kan ik betalen?

Je kunt betalen via bankoverdracht, iDEAL, Bancontact of PayPal.