fbpx

Sinds 2015. Duizenden transformaties van tevreden klanten.

Duizenden transformaties Sinds 2015. 

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

  • Training, voeding en lifestyle die continu aangepast wordt op jouw leven
  • Experts in spiermassa, kracht en vetverlies
  • Ervaren coaches die maatwerk leveren dat past bij jouw doelen en levensstijl

Bell Coaching is een team met unieke coaches die allemaal voor je klaarstaan, je persoonlijk behandelen, altijd eerlijk zijn en objectieve feedback willen en durven geven om zo gezamenlijk te kunnen groeien en ontwikkelen.

- Iloy

Bell Coaching is een team met unieke coaches die allemaal voor je klaarstaan, je persoonlijk behandelen, altijd eerlijk, objectieve feedback willen en durven geven om zo gezamenlijk te kunnen groeien en ontwikkelen.

- Iloy

Je kent ons misschien van:

We hebben al duizenden mensen geholpen om in topshape te komen en beter in hun vel te zitten.

Bell Coaching is al sinds 2015 expert in spiermassa opbouwen, sterker worden en maximaal vet verliezen.

Niet de resultaten die je wilt? 

Klinkt dit bekend?

Je loopt vast en boekt niet de resultaten die je wilt

Je bent al een tijd hard bezig en hebt verschillende dingen geprobeerd. Toch loop je vast met je gewicht, vetpercentage, kracht of spiermassa.

Je wilt beter in je vel zitten, maar valt terug in oude gewoontes

Je hebt moeite om consistent vol te houden. Je valt terug in oude gewoontes waardoor je vastloopt of je resultaat zelfs weer kwijtraakt. 

Je hebt kennis, maar bereikt alleen niet je doel

Je hebt kennis. Toch lukt het je niet om consistent te zijn. Je kunt een stok achter de deur gebruiken. 

Je bent druk en zoekt balans en structuur in je leven

Met een stressvolle baan of studie of druk gezinsleven en veranderende omstandigheden is het lastig om alles te combineren met je training en voeding.

Je lichaam werkt niet altijd mee door blessures, pijntjes of beperkingen

Een blessure, pijntje of beperking zit je training of voedingsdoel in de weg. Je wilt zekerheid over hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

Je wilt structuur via een persoonlijk trainings- en voedingsplan

Je bent geen nummertje. Je wilt geen standaard "cookie cutter" programma. Je wilt een duidelijk plan dat bij jouw leven past. 

Wetenschappelijk onderbouwde info, vertaald naar jouw leven.

Een bewezen no-nonsense aanpak om beter in je vel te zitten en snel fitter en gezonder te worden.

We passen wetenschap toe op jouw leven. Geen trainingsschema is daarom hetzelfde, alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Zo haal je het maximale uit jezelf.


Je trainingen worden afgestemd op je huidige niveau, je genetische potentie, hoe vaak en hoelang je wilt trainen, je stress, andere sporten, je voorkeuren, je persoonlijke agenda en alle ups-and-downs in je leven.


We zoeken altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw voorkeur. Zo ontdek je wat het beste werkt voor jou en wat jij het prettigste vindt.

  • Techniek feedback via videoanalyse
  • Continu bijgewerkt trainingsplan
  • Combineer coaching met andere sporten

Coaching bij Bell-Coaching is echt een full-package deal. Volledig gericht op optimaal resultaat voor jou als individu.

- Dawit

Ik ben door meerdere coaches gecoacht. Ik word nu 3 maanden gecoacht en heb de meeste progressie ooit gemaakt

- Charity

Online Fitness Coaching

Als je een echte “lifestyle” coaching wilt hebben dan ben je hier zeker aan het goede adres. Geen BroScience en kip met rijst mentaliteit.

- Dylan

Snellere en betere resultaten. Makkelijker volhouden.

Mis je een aanpak die past bij jou? Er is geen one-size-fits- all. We hebben een persoonlijke en doelgerichte aanpak. We doen niet aan "cookie-cutter programma's". Dit is coaching die zich aanpast aan jou, niet andersom.

Jouw coach zal pro-actief inspelen op veranderingen in je leven om alles aan jouw persoonlijke situatie aan te passen. Je coach denkt met je mee als het even niet goed gaat of je een blessure hebt. Op mentaal vlak zal je coach ook met je meedenken.


Je coach is je houvast, je back-up en support. Je krijgt structuur en regelmaat. Zo heb je een stok achter de deur. Ons team combineert professionele expertise met een diepgaand begrip van de persoonlijke uitdagingen die bij je transformatie komen kijken.


We communiceren open en eerlijk en zullen je een spiegel voorhouden of soms misschien een schop onder je kont, als je dat wilt ;).

Ik heb niet alleen fysiek resultaat geboekt, maar ik ben ook persoonlijk gegroeid.

- Cheyenne

Ondanks dat er geen real life contact is, kan ik altijd terecht met problemen waar ik tegen aanloop.

- Victor

Online Coaching Gym

Ik blijf het bijzonder vinden dat een “online coach” van een afstand iemand zo goed kan begeleiden.

- Eleen

Leer wat werkt voor jou.

Een leerzame ervaring waar je je hele leven nog wat aan hebt

Een groot deel van onze klanten zijn zélf ook personal trainer of coach. Er is een reden dat zoveel andere fitnessprofessionals naar ons komen...

Tijdens de coaching kun je veel bijleren over training, voeding en leefstijl. Je leert wat werkt voor jou en weet uiteindelijk wat jij moet doen om het moeiteloos vol te houden.

We zijn nationaal en internationaal actief en bekend binnen de fitnessbranche, met cursussen en evenementen. We leiden honderden Personal Trainers per jaar op via de Henselmans Personal Trainer Cursus, Clinics, de Bell Academy, seminars en diverse spreekgelegenheden.

"Iemand die  je motiveert wanneer het even wat minder loopt en je het vertrouwen geeft dat je proces helemaal goed gaat "

- Merit

"Voor mij persoonlijk sluit het goed aan bij mijn eigen trainingsdoelen. Voor mijn eigen werk als personal trainer is het enorm leerzaam"

- Danny

Online Coaching Fitness testimonials

"Hierdoor heb ik bijgeleerd over voeding en hoe ik dit kan combineren met mijn leefstijl door betere keuzes te maken."

- Tijs

Het Team

Waar andere experts naartoe komen voor advies

Zorgen dat Evidence-Based werken de norm wordt in de fitnessbranche, zodat mensen stoppen met het verspillen van tijd geld en energie aan fabels, hypes en dingen die niet werken. Dat is de visie van Bell Coaching!

Hoe werkt onze gepersonaliseerde aanpak?

We zorgen dat we de beste coach voor jou zoeken. Op basis van een intake en een persoonlijk gesprek stellen we een coach voor die het beste bij je past.

Je hebt elke week contact met je coach via mail, WhatsApp en videobellen. Heb je behoefte aan vaker contact? Dat kan ook. Het is online, dus je hebt overal toegang tot je coach.

Je coach helpt je met maken van een goed doel en je krijgt een duidelijk trainingsplan en voedingsplan dat steeds wordt bijgewerkt. Je kunt ook recepten krijgen die passen bij je macro's. 

Elke week houd je een aantal zaken bij zoals je training, je uitvoering van de oefeningen, voeding, slaap, stress, je gewicht, foto's of andere zaken. De exacte details stem je vooraf af met je coach.

Wil je meer weten over hoe het in de praktijk zou werken voor jou? Dan moeten we eerst meer over je weten en wat je doel is. Plan daarom nu een gratis vrijblijvend adviesgesprek in.

"Als het klikt met je coach is dat zeker het begin van een fysieke, maar ook mentale verbetering in je leven!"

- Joost

"Toen ik zelf verder kwam ik erachter wat voor impact het coachingstraject op mijn levensstijl heeft gehad. Zonder moeite kan ik mijn fotoshoot staat behouden"

- Kevin

"Ik zie nu in hoe belangrijk belastbaarheid is en hoe hiermee om te gaan. Rust, stress, herstel en de balans hierin."

- Sander

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek met Richard Bell. In dit gesprek kun je je verhaal kwijt en zal Richard duidelijk maken hoe coaching jou kan helpen. Dit kan makkelijk online via een videogesprek.

Kies zelf een dag en tijd die jou uitkomt.

Richard Bell

BONUS

Krijg nu gratis toegang tot de Bell Coaching Academy t.w.v. € 29,99 per maand.

Als lid van Team Bell krijg je naast Online Coaching toegang tot ons lidmaatschap platform met een berg leerzame content, waaronder techniekvideo’s, Q&A’s, cursussen en tips.

  • Cursussen
  • Videolezingen, techniekvideo's & Q&A's
  • Oefeningsbibliotheek met 350+ video’s

Join the Team!

Met Team Bell maken we van een individuele sport een teamsport.

Je hoeft je niet alleen te voelen, want als lid van Team Bell verwelkomen we jou in onze hechte familie. Hier maken mensen vrienden voor het leven.  


Leer mensen kennen die net zo hard werken aan hun doelen en van dezelfde dingen houden.


Hier vind je steun en vriendschap.

Benieuwd naar meer ervaringen?

Bekijk honderden transformaties en ervaringen met Online Coaching