fbpx

Coach

Jordi Kamp

“We kijken samen naar jouw situatie en wegen af wat we het beste kunnen doen, zodat het past bij jou.”

Over Jordi Kamp

Ik ben al jaren bezig met krachttraining en voeding. In deze tijd heb ik veelvoorkomende fouten (zowel op voeding als trainingsgebied) gemaakt die ik dagelijks nog voorbij zie komen. 

Fouten die er voornamelijk voor zorgen dat je het jezelf te moeilijk maakt en te veel focust op de details. Ik wil ervoor zorgen dat dit jou niet (meer) overkomt en dat je een effectieve aanpak gaat gebruiken om jouw doelen te bereiken.

Relatief kort na de start van mijn fitness journey kwam ik “powerbuilding” tegen: spiermassa opbouwen en ook nog eens flink sterk kunnen worden. Er uit zien of dat je traint en dan ook nog echt iets kunnen tillen.

Supertof natuurlijk, alleen heb ik hier helaas ook de andere kant van leren kennen: te veel willen doen en regelmatig blessures oplopen. Momenteel luister ik beter naar mijn lichaam en is het vertrouwen er dat de gains komen. Ik wil graag voorkomen dat dit jou ook overkomt. Er zijn weinig dingen zo frustrerend als willen knallen en vervolgens weer tegengehouden worden.

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Jordi Kamp Online fitness Coach

"


Afgelopen half jaar heb ik gebruik mogen maken van de service van Jordi. In dit proces heb ik heel veel dingen geleerd. Voorheen ben ik vaker bezig geweest om af te vallen en lichaamsbouw te vergroten. Vaak zonder veel succes of het kwam weer terug. Jordi geeft een prima begeleiding en inzicht in het proces.


Door middel van schema’s, uitleg en soms sturende vragen komt er langzaam maar zeker resultaat. Bij mij heeft het ervoor gezorgd dat ik mijn levensstijl heb kunnen aanpassen zonder dat dit echt heel veel moeite heeft gekost.


Jasper

"


Na 3 maanden begeleiding door Jordi zit ik beter in mijn vel (kleine 10% afgevallen en meer spiermassa), maar voel ik me mentaal ook een stuk sterker. Jordi heeft geduld en legt alles heel helder uit.


Voor de één op één gesprekken neemt hij alle tijd en vraagt hij ook door waardoor bepaalde patronen zichtbaar worden en je bewuster wordt van bepaalde keuzes en/of gedrag. Hierdoor is het een mooie investering in jezelf en toekomst.


Ilona

"


Jordi heeft mij geholpen met mijn trainingen, voeding en herstel ritme. De trainingen die hij mij voorschreef daagde mij elke keer precies genoeg uit, met als gevolg dat ik binnen een maand enorm ben gegroeid in trainingsvorm en gewicht.


Wat ik hierbij erg fijn vond is dat Jordi een nuchtere aanpak heeft waarin de cliënt zelf aangeeft wat hij als doel heeft.


Pepijn

Diëtist

Voeding is de basis van jouw transformatie. Wanneer dit niet goed zit, zal het resultaat ook vaak wegblijven. 

Training geeft de prikkel en de voeding geeft de bouwstoffen.

Als diëtist kunnen we samen de zin en onzin van voeding onderscheiden.

Kies Jordi als je coach

Krachttraining

Krachttraining is fantastisch. Het geeft je het gevoel dat je een echte baas bent en je kan er ook nog eens mooie fysieke resultaten mee behalen! 

Met mijn grote passie voor krachttraining halen we jouw nieuwe fysieke level en ga jij zien dat je tot meer in staat bent dan je denkt.

Voedings-mindset

Helaas bevat de wereld van voeding veel misvattingen waardoor jij je gewenste resultaat niet behaald. 

In het ergste geval kan het je relatie met voeding verpesten, met alle gevolgen van dien. Het is erg “populair” om zwart-wit te denken; het is alles, of het is niets. 

Laten we de balans terugbrengen waar hij hoort in de huidige maatschappij.

Om je resultaat behalen zul je zeker dingen moeten laten. Dit kan op een flexibele manier, zodat je meer vrijheid krijgt en toch resultaten kunt behalen.

Kies Jordi als je coach

>