fbpx

Coach

Kim Daane

“Wat coaching uniek maakt, is de combi van fysiek en mentaal. Mijn kracht ligt in gepersonaliseerde begeleiding: (kracht)training, voeding en mindset.”

Over Kim Daane

De eerste stappen in de sportschool zette ik als puber met flink wat overgewicht. Ongemotiveerd en onzeker, maar met volle overtuiging. Binnen no time was ik gefascineerd door krachttraining en powerliften.

Ik volgde verschillende opleidingen en cursussen. Nu coach ik al een aantal jaar diverse doelgroepen. De beginner die traint voor zijn eerste wedstrijd. De enthousiaste ondernemer die om 07.00 uur zijn dag met personal training begint.

De weg naar jouw doel is zowel een fysieke als mentale uitdaging. Als jongste bij Bell Coaching ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik lees veel, volg cursussen, masterclasses en blijf natuurlijk zelf trainen!

Daarin ben ik vooral bezig met powerliften. In 2017 was mijn eerste powerliftwedstrijd en inmiddels staat het totaal op vier. Ook begeleid ik geregeld andere sporters in dit proces. De weg naar zo’n moment, de spanning tijdens de meet. Dat blijft bijzonder.

Kim Daane Coach

"


Kim weet waar ze het over heeft. Haar eigen ervaringen, tips and tricks, maar ook de valkuilen. Ze zet haar kennis over training, coaching, voedingsleer en het mentale aspect om in een leuke samenwerking.


Martijn Haffmans

"


Doorslaggevend in mijn keuze voor Kim was dat ze personal training met voedingsadvies combineert. Ongeacht jouw niveau, vindt ze de balans tussen kracht, conditie en voeding. Ik voel me nu fitter, krachtiger en heb het plezier in sporten teruggevonden. En met Kim is er altijd ruimte voor een sterk verhaal of een dolletje.


Stefan Bouts

"


Van Kim heb ik geleerd dat je altijd meer kunt bereiken dan je in eerste instantie denkt. Ze begrijpt wat ik nodig heb en toch krijg ik de ruimte om eigen fouten te maken. Kim daagt me uit ook de minder leuke oefeningen te proberen en ik kan met haar sparren over mijn leef- en eetgewoonten.


Yarno Cobussen

Powerliften

Powerliften is nerd stuff. Een technisch perfecte lift in combinatie met een traject om zoveel mogelijk krachtwinst te bereiken. Fascinerend. Daarom duik ik graag de boeken in. Om vervolgens keihard te trainen en progressie te zien tijdens meets.

Zelf heb ik al aan meerdere wedstrijden deelgenomen. Ook het coachen van anderen hierin bevalt me erg goed. Fysieke uitdagingen zijn er zeker, maar mentaal is er net zo goed kracht nodig. Dat kenmerkt mijn coaching: ik streef naar een optimale balans tussen aandacht voor fysiek (trainen en voeding) en mentaal.
 

Kim Daane

Kies Kim als je coach

Krachttraining

Niets lekkerder dan je dag beginnen of afsluiten met een flinke training. Als coach doe ik dat het liefst met krachtsport. Niet iedereen is fan, maar de effecten spreken voor zich. Mits je goed traint.

Hoe dat moet? Ik leer je de basis, zodat je elke main lift onder controle hebt. De één wil vijf keer per week ‘kapot gaan’, de ander vindt een uurtje op zaterdag genoeg. Samen kijken we naar je doel, interesses en wat het beste voor jou werkt.

Voedingsbegeleiding

Toen ik als puber mijn overgewicht wilde aanpakken, was voeding wel ‘een dingetje’. Gelukkig maakt de juiste begeleiding een groot verschil.

Ik geef je gepersonaliseerd voedingsadvies, zodat je óók gewoon lekker kunt blijven leven. Verwacht van mij praktische schema’s en gerichte coaching.

Kies Kim als je coach

>