fbpx

Coach

Laura Vogel

“Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!”

Over Laura Vogel

Krachttraining is al jaren één van mijn grootste passies. Sport heeft nooit centraal gestaan in mijn leven. Tot ik op 18-jarige leeftijd ontdekte dat ik training kon inzetten om zelfverzekerder en mentaal sterker te worden.

Door de jaren heen heb ik geleerd dat de “fit lifestyle” niet alleen draait om er goed uit zien, maar juist om discipline en mentale groei. Fitness heeft voor iedereen een andere betekenis. Dat maakt mijn werk zo mooi.

Na jarenlang met een eetstoornis te hebben geworsteld, heb ik via krachttraining geleerd om van mijn lichaam te houden. In elke vorm en maat. Ik vind het een eer om jou meer over krachttraining te leren en je te laten zien hoeveel meer jij kunt dan je nu denkt.

Sinds enkele jaren werk ik graag met "powerbuilding": the best of both worlds. Zware powerlifts gecombineerd met bodybuilding.

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

"


Laura is niet zomaar een coach die even een programma in elkaar knutselt en je succes wenst. Ze neemt alle variabelen in je (trainings)leven onder de loep en helpt je op alle aspecten progressie te boeken.


Dus als iemand mij vraagt of ik haar coaching zou aanraden? Hell yes. Coaching draait niet alleen om progressie boeken in de gym, maar juist ook om mentaal sterker groeien!


Menno Stekelenburg

"


Samen met Laura heb ik hele mooie stappen kunnen maken op het gebied van mijn mindset en een gezond zelfbeeld. Laura legt alles heel duidelijk en logisch uit waardoor ik realistisch kan kijken naar mijn lichaam en doelen.


De afgelopen tijd hebben wij vooral gewerkt aan het combineren van een druk (sociaal) leven met een fitness lifestyle. Ik kan tegenwoordig weer genieten van eten, zonder angst om aan te komen, maar boven alles geniet ik van elke training.


Bente mossinkoff

"


Laura legt alle nieuwe informatie duidelijk en uitgebreid uit en kan altijd aangeven waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden om mijn progressie te bevorderen.

Laura is nooit negatief of bestraffend als ik een mindere periode heb gehad, maar weet mij dan juist weer opnieuw te motiveren met een vleugje humor.

Mijn doel toen ik bij Laura kwam was vetverlies en ik ben in enkele maanden maar liefst 10cm in taille-omvang verloren en nog meer kilo's.


Nathalie

Mindset coaching

Ik ben gek op psychologie en mindset en vind het enorm tof om deze aspecten terug te laten komen in mijn coaching, en denk graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wat je doel ook is, samen zetten we een plan op om jou daar te krijgen!
 

Kies Laura als je coach

Fotoshoot begeleiding

Als jouw doel is om in de beste shape van je leven een fotoshoot te doen, help ik je hier graag mee. Samen zetten we een cut-traject op waarmee jij in de beste shape van je leven trots op de foto gaat! 

Dit traject zal niet alleen bestaan uit het berekenen van je dagelijkse caloriebehoefte, maar ik zal je ook bijstaan tijdens de ups en downs die je wellicht ervaart tijdens dit traject.

Vegetarisme & veganisme

Ik help je graag met het optimaliseren van je voeding als je een vegetarisch of veganistisch dieet volgt.

Een plantaardig dieet biedt dezelfde mogelijkheden voor je krachtprogressie als een normaal dieet, zolang je weet waar je op moet letten.

Door jarenlange ervaring kan ik beoordelen welke punten in jouw dieet beter kunnen help ik je met praktische adviezen.
 

Laura Vogel

Kies Laura als je coach

>