fbpx

Coach

Lorenzo Haarloo

“Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.”

Over Lorenzo Haarloo

Sinds 2011 ben ik werkzaam als Personal Trainer en sinds 2017 mede- eigenaar van Elite Performance in Tilburg. Bij Bell Coaching is het mijn missie om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen met hun fitness doelstellingen.

Of dat nu gaat om wedstrijden doen of een fitte leefstijl ontwikkelen. Wetenschap is de basis, maar ik vergeet zeker niet dat ik met mensen te maken heb. Dus waar nodig neem ik ook mijn praktijk- en persoonlijke ervaringen mee om iedereen zo optimaal mogelijk te coachen. Vanuit een jarenlange vechtsport achtergrond ben ik met krachttraining begonnen. En in grote tegenstelling tot vechtsport, lag krachttraining mij totaal niet.

Ik was skinny & weak as hell. Maar ik hou van uitdaging, dus ik stopte met vechtsport en wilde vooral sterker, maar ook gespierder worden. Het was mijn prioriteit om zoveel mogelijk te leren. Ook kamp ik al mijn hele leven met talloze gezondheidskwaaltjes, waardoor het bezig zijn met voeding en gezondheid extra belangrijk voor mij is. Dit alles heeft mij doen beseffen dat ik graag anderen wil helpen.

Lorenzo Haarlo

Krachttraining & Powerliften

Mijn eerste aanraking met krachtsport en powerliften is ondertussen alweer zo’n 15 jaar geleden, lang voordat het de hype was dat het de afgelopen jaren is geworden. Ik heb in deze tijd zoveel mogelijk verschillende methodes bestudeerd en geprobeerd en contact gehad met verschillende (internationale) powerlift en krachtsport coaches om van te leren.

In eerste instantie gebruikte ik zelf algemene krachttraining om gewoon zo sterk mogelijk te worden. Later is dat steeds meer specifiek richting het powerliften gegaan en momenteel doe ik zelf ook nog wedstrijden.

Sterker worden is voor vrijwel iedereen een goed idee. Daarnaast is het leuk dat de progressie zo duidelijk meetbaar is. Ondertussen heb ik veel cliënten geholpen om hun kracht naar het volgende niveau te brengen. Van sport specifieke krachttraining (voornamelijk vechtsport en American Football) en allround krachttraining just to be awesome tot specifieke Powerlift training voor wedstrijden.

krachtwinst

Kies Lorenzo als je coach

Lichaamscompositie verbeteren

De beste shape van je leven bereiken, wie wil dat nou niet? Of dat nou is omdat je het zelf super tof vind, omdat je er op vakantie goed uit wilt zien of omdat je een wedstrijd of fotoshoot wilt doen. Het is gewoon super om te zien dat je lichaam zo kan veranderen.

In tegenstelling tot krachttraining, is het verbeteren van je lichaamscompositie vaak wat minder direct meetbaar. Daarnaast zijn er nog zoveel mythes over voeding, dat men het vaak niet op een manier aanpakt dat goed vol te houden is op lange termijn.

Door middel van wetenschappelijke onderbouwing en duidelijke meetpunten, zorg ik ervoor dat je ook bij het verbeteren van je lichaamscompositie precies weet wat je doet en waar je staat. Hierdoor is je progressie ook een stuk duidelijker. Daarnaast zorg ik ervoor dat we een leefbare methode hanteren. Iets wat je ook na het behalen van je doelstelling kan volhouden.

"


Ik kon bij Lorenzo terecht voor al mijn vragen over de training en ook over mijn voeding. Het is fijn om niet het hele internet af te hoeven speuren voor antwoorden. Top coaching!


Niels ten Hulse

"


Echt topper hier! Alles word goed en duidelijk uitgelegd. Je merkt ook al vrij snel resultaat wat alleen maar meer motiveert. Lorenzo heeft mij begeleid en vond het echt een aanrader. Bedankt kerel en ga zo door!


Stijn Intven

"


Lorenzo is een super goede coach die weet wat hij doet en alle benodigde kennis maar ook ervaring in pacht heeft! Heel fijn om met hem 1 op 1 te trainen. Ik ben in 2 maanden tijd enorm gegroeid in kracht en het heeft mijn Ashtanga yoga beoefening alleen maar verrijkt.


Marieke Verberne

Techniekoptimalisatie

Goede techniek gebruiken tijdens je trainingen is erg belangrijk. Niet alleen wanneer je krachttraining doet, aangezien goede techniek ervoor zorgt dat je potentie voor kracht hoger ligt. Maar ook wanneer je voor andere doeleinden traint, wil je goede techniek gebruiken om de juiste spieren op de juiste manier aan te spreken en om blessure vrij te blijven.

Bij het optimaliseren van je techniek begin ik helemaal bij de basis. Ik kijk naar je ademhaling, je houding, je beweegpatronen en uiteindelijk welke techniek het beste bij jouw lichaamsbouw past.

Juiste techniek is vaak niet wat je op plaatjes in tekstboeken ziet, het is de techniek waarmee jij het meeste resultaat gaat halen en dat kan er bij iedereen heel anders uit zien.

Kies Lorenzo als je coach

"


Mijn techniek is verbeterd en op alle drie lifts heb ik al kg’s toegevoegd, op de een wat meer dan de ander. Daarnaast kun je altijd alles vragen aan Lorenzo en heeft hij overal een oplossing voor. Kortom ben ik erg tevreden met wat we de afgelopen drie maand al hebben bereikt. Ik zou willen dat ik veel eerder begonnen was met online coaching en niet zo lang had getwijfeld!


Annechien Vieregge

"Het heeft me oprecht verbaasd hoe goed Lorenzo door middel van feedback te geven op mijn trainingsvideo’s mijn techniek heeft kunnen verbeteren. Hij heeft me nog nooit in real-life zien trainen, maar de techniek is echt zwaar verbeterd!

Daarnaast heb ik de laatste jaren vaak wat last van m’n schouder en met wat kleine aanpassingen is de pijn zo goed als verdwenen.

Wanneer ik deze tips en aanpassingen niet had gehad, was ik vrij snel gestopt met trainen en onder andere squatten, maar nu kan ik hier continu records op neerzetten! 


Joëlle

"


Voorheen ging ik een uurtje sporten met de oefeningen die ik mee kreeg of zag en nu ga ik met de achterliggende gedachten sporten waarom ik die oefening doe, en waarom zoveel herhalingen. Zodat ik ook zelf weet waarvoor ik ga sporten. ik ben hier erg blij mee! Bedankt Bell Coaching.


Felicia van der Schans

>