fbpx

Coach

Petra van Rooijen

Over Petra van Rooijen

Na eerst wat jaren andere sporten beoefend te hebben, heb ik mijn passie voor krachttraining ontdekt. Wat ik zo leuk vind aan krachttraining is dat je, in combinatie met de juiste voeding, mindset en leefstijlfactoren, heel veel kunt bereiken. Spiermassa kweken, vet verliezen, conditie opbouwen, sterker worden, meer zelfvertrouwen krijgen. Het kan allemaal!

Maar je hart volgen... was iets wat toen nog niet in mijn woordenboek voorkwam. Nadat ik mijn Bachelor Bedrijfskunde had afgerond, kwam ik terecht in een baan die totaal niet bij mij paste. Diep vanbinnen wist ik donders goed dat dat niet dat wat was waar ik gelukkig van zou worden.

Als ik keek naar waar mijn passies wel lagen, was dat eigenlijk al die tijd wel al duidelijk: alles rondom krachttraining en voeding. Vooral ook om anderen te helpen hierin.

Ik besloot om mijn hart nu wél te gaan volgen en startte met een opleiding tot diëtist en rondde mijn Henselmans Personal Trainer cursus af. Ik zette mijn eigen Personal Training bedrijf op en voel me vereerd dat ik nu nog meer mensen mag gaan helpen.

Binnen Bell Coaching is het mijn doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen. Op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Petra van Rooijen

"


Wat ik zo fijn vind aan het traject met Petra, is het persoonlijke contact. Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, zelfs in de avonden en weekenden. Ze wilt je altijd helpen. Het trainingsschema heeft Petra gemaakt op basis van mijn doelen.


Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel om twee uur te moeten zwoegen in de sportschool. Met mijn huidige schema is dat helemaal niet nodig en dat houdt het leuk! Wekelijks wordt het schema geüpdatete en dat resulteert in progressie!


Britt

"


In de afgelopen tijd heb ik al vele stappen kunnen en mogen maken. Ik merk dat ik fitter en sterker ben geworden en gewicht heb verloren op een verantwoorde manier. En misschien nog wel het meest prettige is je mentale fitheid. Je voelt je ook een heel ander mens.


Sander

"


Ik heb nog nooit zoveel resultaat geboekt in zo een korte tijd, ik ben veel sterker geworden en dat heeft positieve gevolgen op mijn zelfvertrouwen.


Daarnaast is Petra heel fijn om mee samen te werken omdat ze lief en geduldig is. Met vragen kan je altijd bij haar terecht!


Ik raad coaching bij Petra aan iedereen aan. Haar hulp heeft mij veel verder gebracht in het sterker worden, het goed uitvoeren van oefeningen en mijn zelfvertrouwen.


Saskia

Powerliften

Waar krachttraining bij mij voornamelijk altijd ging om het fysieke plaatje, is de focus nu wat meer verschoven naar prestatie. Sterker worden! Dat is ook iets wat centraal staat binnen mijn coaching, zowel fysiek net als mentaal.

Tegenwoordig focus ik liever op wat mijn lichaam kan, in plaats van op hoe het eruit ziet. Want eerlijk is eerlijk, het was nooit genoeg. Het mooie is dat ik dat ook weer mee kan geven aan mijn cliënten, waardoor hun zelfbeeld positiever wordt.

Mijn powerlift avontuur begon met ‘eens kijken wat ik kan squatten, benchen en deadliften’. Nu doe ik mee aan wedstrijden. Powerliften heeft mij niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar ook mentaal.

Vroeger had ik nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Maar je kunt altijd veel meer dan je denkt! En of je nu gaat powerliften of niet: dat is ook wat ik jou wil laten zien.

Ondertussen heb ik al meerdere cliënten kennis mogen laten maken met het powerliften en zij hebben PR’s neergezet waarvan ze nooit hadden durven dromen. Dat zorgt voor meer plezier in de trainingen, meer tevredenheid met het lichaam en een boost in het zelfvertrouwen!

Mindset

Alles rondom mindset heeft mijn interesse. Want er is meer in het leven dan alleen fysieke gains!

Wat heb je aan sterk en gespierd zijn, als je diep vanbinnen niet happy bent? Hoe kun je je beperkende overtuigingen doorbreken, omgaan met emoties, en je mind vóór je laten werken in plaats van tegen je?

Dat zijn dingen waarmee ik graag aan de slag ga met je.
Wat je doel ook is, samen gaan we ervoor!

Kies Petra als je coach

>