fbpx

Coach

Sanne Leenman

"Mijn grote kracht ligt in een persoonlijke en gedreven aanpak. Ik houd ervan om je écht leren kennen, een persoonlijke band te creëren, maar zal je ook een duw in de rug te geven waar nodig."

Over Sanne Leenman

Ik ben Sanne Leenman, vrouwencoach binnen Bell coaching.

Naast mijn NASM coachingopleiding, heb ik verschillende cursussen succesvol afgerond waaronder algemene psychologie aan de Oxford-en Monash universiteit, geavanceerde cognitieve gedragstherapie (cum laude) en positieve psychologie aan de Yale universiteit.

Ik reis veel internationaal om seminars en clinics op het gebied van voeding, training en mindset te geven. Ik heb onder andere gesproken voor de Oxford en Cambridge alumni association, Institute of Nutrition and Fitness Sciences en S.Q.U.A.T.S India.

Daarnaast ben ik World’s gekwalificeerd WBFF competitor.

Als coach ben ik op zoek naar vrouwen die zowel fysiek als mentaal sterk willen zijn!

Ik coach vanuit een compleet wetenschappelijke basis. Al mijn coachingrichtlijnen over vetverlies, spiergroei, een goede mindset en langdurig resultaat zijn gebaseerd op betrouwbaar onderzoek.

Sanne Leenman Coach

"


Het is alsof ik haar al jaren ken. Ze steunt me daar waar ik het nodig heb, geeft me een extra duwtje wanneer ik het kan gebruiken, maar geeft me ook “een schop onder m’n kont” als ik dat verdien. Ze maakt de situatie niet mooier dan het is, maar wijst me juist wel op alles wat goed gaat en positief is wanneer ik dat zelf niet zie.


Barbara Potter

"


Sanne is zoveel meer dan alleen een coach. Bell Coaching kijkt niet alleen naar het fysieke plaatje maar voornamelijk naar het mentale aspect. Elke dag leer ik weer iets nieuws. Daarom raad ik Bell Coaching zeker aan!


Rowen Ros

"


Ik ben door meerdere coaches gecoacht. Ik word nu 3 maanden gecoacht door Sanne en heb de meeste progressie ooit gemaakt! Snel reactie, handelt snel! Super blij dat ik deze stap heb gezet!!


Charity Peters

Coaching voor vrouwen

Het is mijn grote passie en doel om vrouwen te begeleiden naar een prachtig, vrouwelijk gevormd lichaam door middel van krachttraining.

Waarom vrouwen?

Naar mijn mening kunnen vrouwen onderling elkaar veel beter begrijpen. Het beide ‘vrouw-zijn’ geeft een heel speciale band.  ‘When women work together, amazing things happen’.

Sanne Leenman

Kies Sanne als je coach

Mindset coach

Mijn psychologische kennis implementeer ik veel in mijn coaching, altijd op een praktische en toepasbare manier. Dit kan op allerlei gebied: een gezond zelfbeeld, om leren gaan met sociale druk, om te leren gaan met (werk) stress en hoe je eetbuien overwint,

Voedingscoach

Met een brede achtergrond als voedingscoach kan ik je helpen met praktisch en gericht voedingsadvies, makkelijke recepten en voedingsschema’s.

Denk bijvoorbeeld hoe je omgaat met sociale etentjes, hoe je jouw vetten het beste invult of hoe je een voedingsprep doet.

"


Sanne is iemand met engelen geduld, blijft de stok achter de deur houden en is altijd even vriendelijk. Ik voelde me direct op Mn gemak bij haar en geen vraag is te gek (of hier kom ik nog achter ;)) wanneer jij vraagt legt zij goed onderbouwd uit en helpt je waar jij dit nodig hebt.


Petra Seunnega

"


Ik krijg van Sanne heel veel vertrouwen, wat er bij mij voor zorgt dat ik zonder enige twijfel op haar durf te bouwen en ik de controle volledig uit handen durf te geven. Iets wat zelfs de professionele gespecialiseerde (psycho)therapeuten niet voor elkaar kregen bij mij. Bij hen had ik altijd het gevoel dat het enige doel was om zoveel mogelijk gewicht eraan te krijgen i.v.m. mijn ondergewicht, maar Sanne gaat met haar begeleiding veel verder dan dit! Door de begeleiding van Sanne durf ik nu ook te zeggen dat mijn eetstoornis (die er bij mij 14jr. is geweest inclusief klinische opname) verleden tijd is… iets wat ik nooit had durven dromen!


Rowen Ros

"


Dankzij Sanne ben ik na 5 jaar eindelijk gestopt met het tracken van mijn voeding, eet ik nu op gevoel op basis van ad libitum en ben ik van mijn eetbuien af. De inzichten die zij geeft zijn ongelofelijk waardevol. De rust die ik nu ervaar is onbetaalbaar en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor! ❤️


Yvette

Internationaal spreker

Wereldwijd geef ik regelmatig seminars en clinics op het gebied van voeding, training en mindset. Kennis delen, de dynamiek van een groep en nieuwe gezichten leren kennen zijn pure brandstof voor mijn passie.

Kies Sanne als je coach

>