fbpx

Carmen

Bell Coaching is heel bekend voor mij. Ik ken Bell Coaching al een aantal jaartjes, mede door social media maar ook door de Menno Henselmans PT Cursus. In 2019 kwam Chris voorbij en ben ik hem gaan volgen op social media. In deze periode coachte ik mijzelf en was ik ook bezig met mijn voorbereidingen voor een Bikini Fitness competitie. Hierdoor hadden we wat meer contact en raakte we af en toe aan de klets.

We kwamen wat meer met elkaar in contact en konden we ook lekker met elkaar sparren over voeding, training en bodybuilding. Na mijn wedstrijd, wilde ik graag weer met een coach aan de slag waar ik meer van zou kunnen leren. Iemand met wie ik een goede klik had en vooral iemand wie mij kon helpen bulken. Ik had wel eens eerder gebulkt, maar dit ‘liep een beetje uit de hand’ waardoor ik onnodig veel vetmassa aan kwam en niet meer lekker in mijn vel zat.

Zo besloot ik Chris te vragen of hij mij wilde coachen, om me vooral te helpen effectief en gecontroleerd te bulken, zonder poespas. Zijn denkwijze, manier van programmering en persoonlijkheid passen erg goed bij mij en mijn eigen visie/ervaring, dus dit leek voor mij de perfecte fit!

Chris heeft mij heel erg geholpen met deze succesvolle bulk. Ik was heel erg bang om alleen maar vet te worden, maar niks is minder waar. Mijn vetpercentage is zeker wat gestegen, maar ik heb vooral kwalitatief veel massa gepakt. We zijn begonnen op 2100 calorieën en ik ben mijn bulk geëindigd met 2850 calorieën, zo veel had ik nog nooit gegeten! Ik ben in totaal zo’n 5,5 kilo aangekomen, maar mijn lichaamssamenstelling is zeker weten verbeterd.

Chris is een coach die van aanpakken houdt, maar die vooral ook heel erg met je mee denkt. Tijdens het traject heb ik wat mentale struggles gehad in mijn privéleven, waar Chris heel erg mee dacht over hoe ik hier het beste mijn leefstijl op kon inrichten. Zo kon ik toch nog een beetje doelgericht bezig zijn, maar wel binnen mijn belastbaarheid.

Het plan was om samen te preppen naar een wedstrijd, echter heb ik helaas mijn voorbereiding – wegens deze privé-issues – vroegtijdig moeten stoppen. Dit doel is dus voor nu even geparkeerd, maar ik heb heel erg veel zin om in de toekomst samen met Chris naar een competitie toe te werken!

Voor nu focussen we wat meer op onderhouden van mijn fysiek, met progressieve overload in de trainingen om nog wat spiermassa te kunnen pakken. Vanwege mijn klasse, bikini fitness model, wil ik niet te veel meer groeien – maar benen en billen mogen altijd beter! Hier gaan we dan ook lekker mee verder in de hoop snel weer een competitie te kunnen draaien samen. Ik ben onwijs tevreden over Chris en zijn coaching. Lekker nuchter, waar het op staat, maar wel in overleg en met oor voor de atleet. Dat is fijn!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>