fbpx

Bernice Sangers

Begin 2016 ben ik gestart met de Henselmans PT cursus en ben ik in contact gekomen met Richard Bell. Ik had al wel in mijn hoofd dat ik graag met de Enercup wilde meedoen in de bodyfitness klasse, dus ik besloot Richard een mail te sturen hoe hij er over dacht.  Richard stelde voor om zo snel mogelijk al te gaan starten met de voorbereidingen. Zo gezegd zo gedaan en in mei startte ik met mijn coaching bij Richard.

 

Richard is erg uitgebreid met zijn mailtjes en denkt met je mee waar nodig, daarnaast geeft hij de bevestiging dat je goed op weg bent en dat is wel fijn, want een wedstrijdvoorbereiding kan een behoorlijke mindfuck zijn. Mijn eerste wedstrijd, de Enercup, ging heel goed! Richard en het hele Bell-team was aanwezig, hij hielp backstage wat erg prettig is, aangezien alles nieuw was voor me.

 

Ik wilde heel graag bij de top 3 eindigen, en dat is gelukt! Ik werd 2e op mijn eerste wedstrijd en dit betekende dat ik aan de Ironman & Ironmaiden zou gaan deelnemen!  Dit was voor mij een pitte periode, want na de Enercup zat ik nog helemaal vol adrenaline, maar de weken erna werden pittig. Ik wilde een nog betere shape neerzetten en bij de top 5 eindigen zodat ik met A-wedstrijden mee zou mogen doen.

Op de Ironman & Ironmaiden werd ik 4e, mijn doel behaald! Maar toch met een beetje een bittere nasmaak, want als je daar eenmaal staat dan hoop je altijd dat je een betere plaatsing krijgt. Helemaal omdat we met een drietal dames werden terug geroepen voor een extra vergelijking. Denk jij erover na om een keer een wedstrijd te doen? Of wil je het beste resultaat ever neerzetten? Dan kan Richard jou zeker helpen!

 

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>