fbpx

Cheyenne

Ik volgde Bell Coaching al een tijdje op Instagram, voordat ik de sprong waagde om hulp in te schakelen. Mijn nieuwsgierigheid was vooral gericht op het proces van bulken en cutten. Iets waar ik nooit alleen aan had durven beginnen. Ik had de angst om te snel en te veel aan te komen.

Ik werd gekoppeld aan Coach Carlo. Met hem heb ik succesvol traject van bulken en cutten doorlopen. Toen volgde al snel het volgende doel: een fotoshoot! Hier ging ik met coach Petra mee aan de slag.

Petra is professioneel. Ze weet waar ze het over heeft. Haar kennis en ervaring zijn top. Ik heb me volledig aan haar plan overgegeven en haar advies ter harte genomen. En raad eens wat? Ik heb niet alleen fysiek resultaat geboekt, maar ik ben ook persoonlijk gegroeid. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Maar wat nog belangrijker is, is de prachtige reis die ik heb doorgemaakt om daar te komen.

Bell Coaching heeft mijn hele fitness reis structureel veranderd. Het heeft me geholpen om doelen te bereiken die onbereikbaar leken. Dankzij Petra voel ik me nu sterker, gezonder en zekerder dan ooit. Ik ben echt dankbaar voor de geweldige begeleiding.

Ik kijk ernaar uit om mijn reis voort te zetten, ook al is dat wat buiten de gebaande paden en niet in een standaard gym. Ik ga namelijk op wereldreis! Petra heeft geholpen me goed voor te bereiden. Zodat ik ook tijdens mijn wereldreis on track kan blijven!

Als je op zoek bent naar professionele, deskundige en toegewijde coaching, dan is Bell Coaching absoluut de juiste keuze!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>