fbpx

Mahalia

Via mijn vorige coach ben ik bij Sanne en Bell coaching terecht gekomen, daarvoor had ik niet van Bell coaching gehoord. Ik zocht iets dat aansloot met de visie van wat ik al had geleerd, vooral gedragsverandering met betrekking op voeding.

Ik had daar zoveel goeds van geleerd dat ik ergens terecht wilde komen waar ik datzelfde vertrouwen en kennis van zaken kon ervaren. Ik had al eerder veel over mezelf geleerd en daarin veel stappen kunnen zetten om echt dicht bij mezelf te komen. Het houden van mijzelf,  ik dacht heel minderwaardig over mijzelf, wilde ik voortzetten.

Ik wilde nog meer zelfvertrouwen ontwikkelen. maar vooral het eten was en bleef een “ding “. Die toch wel fucked up relatie met voeding was nog niet bepaald oké te noemen. Ik zat in een regime, zo voelde het en ik was zelf de dictator van mijn opgelegde  filosofie: bang om aan te komen, minder  ‘droog’ te staan , vetjes te zien over mijn broekrand, de gehate ‘ muffintop’.

Het wit en zwart zien van voeding. voeding is slecht of goed.  Ik had nooit eerder  “problemen” gehad met eten, totdat ik ging lijnen en ging sporten en voedingsbewust werd en een droog lijf kreeg met steeds meer definitie. Toen dat werd het een kleine verslaving wel, denk ik? ( dat lijf wil je niet meer kwijt).

Skinny is de best feeling hoorde ik volgens mij Kate Moss ooit zeggen.  God, dat vond ik ook. Alles aan kleding stond beter. Skinny willen zijn is een trigger,  de duistere schaduw zijde dat je wél wilt vreten ( alles) maar het niet doet, en dan vroeg of laat een eetbui krijgen op ‘cheat day’. 

Afijn…waar dat hele drama op neer kwam: ik zocht mijn heil bij Bell omdat ik  gewoon niet goed kon  eten ( met name vetten en koolhydraten) als er niemand was die mijn macro’s precies kon uitrekenen en hoeveel van dit of dat, dan raakte ik beetje, beetje veel van in de stress; Ik voelde me verloren en mentaal op dat gebied erg zwak. De hulp/toezicht had ik echt nodig.

Mijn ervaringen met online coaching waren heel fijn, een backbone. Als ik geen online coaching had gevolgd was ik misschien toch weer weer obsessief bezig met lijf en voeding. 

Ik had geleerd,  maar nog niet klaar om er alleen voor te staan. Waarschijnlijk weer ” terugvallen ” was dan mijn lot geweest. Sanne kon goed antwoorden op mijn ‘ hulp vragen ‘ . Voeding blijft een gevoelig punt, maar mede door Sanne ‘durf’ ik nu wel weer alles te eten en “vergaat de wereld niet. Door Sanne heb ik mijn eerste spiermassa op kunnen bouwen en mijn fysiek toch een metamorfose’tje heeft ondergaan:) Dankzij Sanne kon ik weer pizza eten binnen mijn macro’s! Geen guilt en geen vreetbui.

Sanne is een coach die je aan het denken zet en niet zomaar wat zegt:) Ze is persoonlijk betrokken, maar ook professioneel in haar aanpak. Ook vind ik Sanne lief. Dat proef ik in haar e-mails. 

Maar ze is ook fel als het moet en dan is ze onverbiddelijk haha. Maar dat maakt een coach wel of niet. Wat ik ook sterk vind, is dat Sanne je niet meteen HET antwoord aanreikt, of je naar de mond praat. Ze leert je zelf te analyseren, laat je zelf eigenlijk het antwoord zoeken .

Ze stuurt je, dat houdt je ontwikkeling in stand en stopt de dialoog met elkaar niet. Ze is transparant en wil echt iemand oprecht verder helpen. 

Ik zou haar aanraden als je echt wilt werken aan jezelf,  de confrontatie durft aan te gaan. Niet bang bent voor de spiegel die ze voor je neus kan houden en je wilt gaan voor gedragsveranderingen en een fysiek fit as fuk.  

Wat Bell coaching uniek voor me maakt is dat ze geen bullshit verkondigen, maar feiten. Geen hersenloze bodybuilding ( als ik dat zo mag zeggen ), geen ego lifting en egotripperij. Geen spuit in je bil.

Alles loopt ook gewoon bij Bell. Professioneel en oprecht betrokken met zijn cliënten.  Als je nog twijfelt zou ik zeggen: laat geld nooit een ding zijn als je wilt investeren in jezelf. Bij Bell coaching krijg je er écht wat voor terug. Een lifestyle.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>