fbpx

Bob Franssen

Ik ben naar Richard toegekomen, omdat er bij mij in de sportschool een cliënt van Richard trainde en ik zag dat deze persoon ongelooflijke progressie boekte!! Zowel in kracht als in zijn shape! Hierdoor raakte ik zeer geïnteresseerd in het concept van Richard! Na wat verder onderzoek en gesprekken met deze cliënt kwam ik tot de conclusie dat Richard is wat ik zocht in een online coach!

Wat Richard anders maakt dan anderen? Simpel, KENNIS!! Richard heeft zoveel kennis over alle aspecten van fitness! Of het nu herstel, trainen, voeding, mentaal is of wat dan ook. Richard heeft altijd een wetenschappelijk onderlegd en zeer goed onderbouwd antwoord op al mijn vragen! Dat is echt super!

Het meest waardevolle wat Richard mij geleerd heeft, is dat ik nu eindelijk begrijp waarom ik bepaalde dingen doe en waarom ik bijvoorbeeld de ene oefening 6 reps maak en de ander 20! Alles wat Richard in mijn programma zet is met een reden. Daardoor voelt het voor mij super goed en vertrouw ik Richard volledig in alle aspecten. Waarom slaap zo belangrijk is, wat de leucine drempel is and so on and so on!

Ik zou Richard aan iedereen aanraden die echt een gedegen programma wil waarbij je ECHT progressie gaat boeken en waarbij je weet waarom je dingen doet en niet zomaar! Richard reageert MEGA snel op vragen via de mail, ook update hij je schema’s super snel met super goede kwaliteit! Ik zou Richard aan iedereen aanbevelen die mij erom vraagt!

Bob.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>