fbpx

Dian

Via social media ben ik bekend met Bell coaching. Zelf werk ik als personal trainer en ben ik daardoor constant op zoek naar content om mijn eigen vakkennis te vergroten. De informatie van Bell Coaching vond ik altijd spot on.

Dagelijks coach ik zelf mensen in de gym, maar zelf had ik nog nooit echt een coachingstraject gevolgd. Ik wilde graag eens ervaren hoe het is om met een coach toe te werken naar een mooi doel, zodat ik die ervaring ook weer kan delen met mijn cliënten. Met als doel om naar een photoshoot shape toe te werken meldde ik me daarom bij Bell coaching. Ik werd gekoppeld aan mijn Coach Laura en dit bleek ook snel een goede klik!

Laura beschikt over een grote hoeveelheid toepasbare kennis in training en leefstijl en bracht dit ook altijd op een positieve manier over. Dit was een superfijne en vooral ook effectieve samenwerking! Het resultaat was de beste shape die ik tot nu toe heb gehad die is vastgelegd tijdens een photoshoot.

Iets wat ver buiten mijn comfort zone ligt, maar wat stukken comfortabeler was door de hulp van Laura. Het hele proces stond ze klaar om me te helpen aan de antwoorden op mijn vragen of even een schop onder de kont te geven als dat nodig was. De laatste weken voor de fotoshoot waren het spannendste, maar door de hulp kon ik uiteindelijk met zelfvertrouwen de shoot in. Het resultaat was beter dan ik had verwacht.

Ondanks dat het een flinke cut was heb ik ook gewoon kunnen doorpakken in het neerzetten van nieuwe PR’s. Ik voelde me sterker en energieker doordat we ook constant bleven focussen op een goed herstel en stressmanagement. Daarnaast kon ik via filmpjes ook makkelijk feedback krijgen op oefeningen waardoor de techniek ook beter werd.

Ik zou Bell coaching heel erg aanraden bij iedereen die hun doelen rondom krachttraining en leefstijl willen bereiken. Het hele proces is waardevol, ik heb gewoontes aangeleerd waar ik nog een lange tijd plezier aan kan hebben en goed op terug kan vallen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>