fbpx

Kelly

Op Instagram zag ik dat een kennis van mij gecoacht werd door Bell Coaching. Ze werd tot het uiterste gedreven en dat leek mij ook heerlijk.

Toen ik mezelf aanmeldde voor Bell Coaching hoopte fysiek en mentaal sterker te worden. Met betrekking tot het fysieke gedeelte hoopte ik vooral mijn techniek te verbeteren en meer spierkracht te krijgen.

Het mentale gedeelte had ook te maken met mijn eetstoornis verleden, iets wat ik erg spannend vond om aan te pakken. Ik was, ondanks dat ik hersteld was, hele dagen bezig met eten en dat beïnvloedde mijn leven enorm. Ik zag op tegen etentjes met vrienden omdat ik niet precies de voedingswaarde zou weten en het genieten van die momenten verdween daardoor.

Samen met Jordi heb ik geleerd om mezelf geen onnodige restricties op te leggen en met meer liefde en compassie naar mezelf te kijken. In het begin van het traject kwam ik erachter dat ik schildklierproblematiek had, wat het lichamelijk erg zwaar maakte. Jordi steunde mij overal in en heeft me geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren.

Zonder de coaching had ik nu nog steeds dagelijks in gevecht met mezelf geweest wat betreft het eten en zou ik regelmatig over mijn grenzen heen zijn gegaan. Ondanks dat ik in eerste instantie een ander pad in mijn hoofd had, heb ik mijn doel wel behaald!

De coaching van Jordi heb ik als heel persoonlijk ervaren. We hebben vele hobbels overwonnen en hebben een mooi eindresultaat behaald!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>