Erik

Eind vorig jaar heb ik mijn opleiding Personal Trainer PRO afgerond en ik wilde graag nog wat meer weten over wat er bij kijken komt als je iemand gaat begeleiden, ik natuurlijk mijn ervaring uit de opleiding maar wilde dit toch graag zelf ervaren.

Via mijn begeleider kwam ik al veel eerder terecht bij Bell Academy dus de stap naar Bell coaching was snel gezet. Ik had een paar doelstellingen op papier gezet en doorgestuurd naar Bell. Vanaf januari was Jeremy Regensburg mijn coach.

Jeremy is iemand die perfect bij mij paste en mijn doelstellingen perfect kon omzetten naar het doen. Hij heeft mij veel geleerd over de techniek en het waarom je iets doet. Ook op het gebied van voeding heb ik meer kennis opgedaan waarbij er ook plaats is voor een keer een extra hapje of drankje. Ook hoe je moet omgaan met het gebruik van de macronutrienten heb ik nu helder.

Wat ik vooral geleerd heb is dat ik geduld moet hebben en doelen over een langere termijn moet plannen zonder mijn dagelijkse routine overboord te gooien. Mijn doel was om een aantal kilo’s af te vallen en daarbij geen spiermassa te verliezen en dat is goed gelukt, doel was onder de 90 kg ben nu 88 kg erg blij mee. Heb bovendien veel geleerd op technisch gebied zoals de (romanian) deadlift, back squat en de bulgarian split squat. Het unieke in deze ervaring voor mij was de klik met Jeremy, maakt niet uit op welk gebied ik vragen had, maar hij kon ze vertalen in haalbare doelen voor mij zonder dat je overloopt van informatie.

Neem voorlopig even afstand en ga het nu op mijn eigen manier met de kennis die ik heb geleerd doorzetten en misschien later nog wel een keer weer fine tunen met Jeremy.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jeremy Regensburg

Over de Coach

Kort nadat ik bekend raakte met bodybuilding en powerlifting heeft Olympisch gewichtheffen in het bijzonder heeft mijn hart gestolen, en ik heb daarin zowel volkomen beginners als nationale recordhouders getraind onder CrossFitters en competitieve gewichtheffers.

Ook buiten het gewichtheffen heb ik veel plezier in het coachen van mensen rondom krachttraining, het opbouwen van spiermassa, het beter leren omgaan met voeding of gewoon 'wat fitter worden'!

Bekijk meer resultaten

>