fbpx

Fe

Op de FitFair kwam ik voor het eerst in aanraking met Bell Coaching. Daarna ben ik Bell Coaching gaan volgen op Instagram. Zo leek het mij ook wel iets om eens op een andere manier gecoacht te worden (ik had PBP al doorlopen)

Bell Coaching is zeer professioneel en ‘next level’ coaching naar mijn idee. Ik was erg benieuwd hoe dit werd vormgegeven en hoe zij met hun deelnemers omgaan. Ik wilde richting mijn fotoshoot graag extra ondersteuning. Uiteindelijk heb ik naar omstandigheden een prima resultaat neergezet waar ik blij mee ben, ondanks dat het voor je gevoel altijd beter kan. Dit is ook een terugkomend thema waar Chris en ik meerdere gesprekken over hebben gehad.

Een keer in de week coaching bij Chris was erg fijn. Ik weet al het een en ander, maar we hebben goede gesprekken (over de mail) gevoerd over wat fit is, wat ‘normale’ progressie is, hoe streng je voor jezelf kunt zijn. Daarnaast kreeg ik feedback op mijn behaalde resultaten. Ook daar in was Chris realistisch. Wat kun je verwachten in ongeveer 4 maanden?

Het allerfijnste vond ik het trainingsschema wat persoonlijk werd aangepast. Ik trainde zesde keer in de week, waarbij in de maanden hier en daar aanpassingen zijn gedaan om het dragelijk te maken, een nieuwe boost te geven (gewichten of herhalingen bijvoorbeeld, niet de trainingen zelf). Ik gebruik de manier van trainen van Bell Coaching nog steeds. Het werkt, het daagt uit en het is fijn trainen.

De coaches van Bell Coaching worden niet zomaar geselecteerd. Dit geeft aan dat Bell Coaching erg professioneel is en geen twaalf in een dozijn wilt zijn. En ik denk dat dit goed is, ook al ben ik zelf ook ‘online coach’, denk ik dat veel mensen te snel coach worden en er te weinig van weten (of totaal geen type mens zijn om te coachen.)  Het trainingsschema en voedingsschema dat wordt aangepast is erg fijn. Dit gebeurt – als het moet – wekelijks.

Naast dat Chris je op een fijne manier benaderd, veel weet, is zijn humor erg leuk. Het klinkt een gek puntje, maar zijn mailtjes waren daardoor altijd leuk om te ontvangen, ook al had je misschien niet je beste week gehad of liep je even vast. Een natuurlijke ‘boost’ in het proces.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>