fbpx

Michel Vos

Michel Vos

Na een aantal jaar fitness ervaring te hebben, heb ik de keuze gemaakt om me te gaan voorbereiden voor een Men’s Physique wedstrijd. Ik ben zelf personal trainer, maar het voorbereiden op een wedstrijd is een hele andere specialisatie. Daarnaast is het fijn om iemand te hebben die jou vertelt hoe het moet. Na wat rond gevraagd te hebben kwam er toch één naam uit: Richard Bell.

 

 

Eenmaal begonnen was het al snel duidelijk, dit was de juiste keuze. Richard is iemand die volledige passie voor het vak heeft en een ongekend kennisniveau heeft op het gebied van fitness, voeding en wedstrijdvoorbereidingen. Vanaf het begin heb ik de informatie als erg duidelijk ervaren en heb ik me enorm welkom gevoeld in Team Bell. Dit team is werkelijk één grote familie waar vriendschappen ontstaan en mensen elkaar enorm motiveren.

 

Ik heb twee Men’s Physique wedstrijden meegedaan en ben erg tevreden met de shape die ik heb neergezet en de support die ik heb gekregen. Na de wedstrijd heb ik veel van de opgedane kennis kunnen gebruiken om me verder te blijven ontwikkelen.

Ik heb de begeleiding van Richard als zeer plezierig ervaren en ben blij met de keuze die ik gemaakt heb afgelopen jaar!!

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>