fbpx

Bart

Ik volgde Bell Coaching al een aantal jaren. Eerst alleen z’n artikelen op de website en later ook via de Bayesian bodybuilding cursus. Ik koos voor Bell-coaching van wege hun expertise en hun aanpak sloot precies aan op wat ik nodig had. In 2018 heb ik mij 2 maanden laten coachen doo coach Victor en we hebben hier destijds een zeer succesvolle bulk neergezet. Daarna ben ik een tijdje zelfstandig verder gegaan.

In augustus 2019 heb ik opnieuw contact gehad met Richard. Ik besloot mee te doen aan de SAPcup en tevens een fotoshoot te doen. En met succes! Victor heeft me ontzettend goed geholpen. Wat ik zo fijn vind aan Victor is z’n enorme hoeveelheid kennis en empathie. Zo ook in mindere tijden bleven we positief. Ik wil hem dan ook nogmaals bedanken!

Naast dat ik in de beste shape van m’n leven ben gekomen, ben ik in deze periode er ook enorm op vooruit gegaan als persoon en als coach. Zo leerde ik onder andere veel beter met mijn herstel om te gaan wat natuurlijk zeker in een wedstrijdprep niet onbelangrijk is!

Het mooie aan Bell-coaching vind ik de no-nonsense aanpak en dat je je meteen heel erg thuis voelt in het team. Een soort tweede familie. Ik zou dan ook iedereen die zichzelf naar een hoger niveau wilt brengen dit aanraden. In het traject heb ik zoveel extra kennis en inzichten opgedaan dat wanneer ik Victor niet meer zou hebben ik mijn traject zelfstandig voort zou kunnen zetten. Echter vind ik het gewoon heel erg prettig om iemand te hebben die met mij meekijkt en mij scherp houdt.

Komende tijd ga ik mij samen met Victor richten op mijn powerlifting doelen.

Wil jij ook Online coaching?

Victor Mooren

Over de Coach

Als online coach en personal trainer help ik jou met vetverlies, spieropbouw en een levenstransformatie. Mijn aanpak vertaalt wetenschap naar de praktijk!

Bekijk meer resultaten

>