fbpx

Pieter Jan

Als personal trainer volg ik de industrie wat, en Bell coaching kwam regelmatig voorbij. Ik had de bench-deadlift-squat guides gedownload, en de transformaties richting photoshoots sprongen er voor mij wel echt uit. Mijn doel was om lean op een shoot te staan, maar ik was ook nieuwsgierig hoe jullie werken en als coach is het altijd leuk om bij te leren. Ik was uiteindelijk blij met de coaching met alle bijsturingen waar nodig – hard maar doenbaar.

Met de wekelijkse check-up was er minder druk over het nadenken over ‘wat wel en niet mag’ of ‘hoe ik het beste kan trainen’ en kon ik het in handen van een expert leggen. Zonder Jeremy als coach had ik ook resultaat kunnen boeken, maar nu kon ik de druk er vanaf halen over ‘hoe ik het beste kan trainen’ en ‘wat wel of niet goed is’ doordat ik het in handen van een expert legde. 

Daardoor had ik mentaal een stuk minder stress en wist ik zeker dat ik mezelf voldoende zou pushen. Achteraf ben ik heel tevreden met het resultaat en ik kan het aanraden voor mensen die echt een stap verder willen gaan. Bell Coaching is voor mij uniek in het individueel wekelijks aanpassen van het proces waar nodig. 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jeremy Regensburg

Over de Coach

Kort nadat ik bekend raakte met bodybuilding en powerlifting heeft Olympisch gewichtheffen in het bijzonder heeft mijn hart gestolen, en ik heb daarin zowel volkomen beginners als nationale recordhouders getraind onder CrossFitters en competitieve gewichtheffers.

Ook buiten het gewichtheffen heb ik veel plezier in het coachen van mensen rondom krachttraining, het opbouwen van spiermassa, het beter leren omgaan met voeding of gewoon 'wat fitter worden'!

Bekijk meer resultaten

>