fbpx

Michael

In april nam ik de beslissing om mij aan te melden bij Bell Coaching. Ik hield altijd al van veel en hard trainen, maar was benieuwd naar wat ik met een coach zou bereiken. Al jaren had ik de droom om één keer volledig voor een fitness foto-shoot te gaan en dit was hét moment. Ik koos voor Bell Coaching omdat de feed op Instagram mij aansprak en ik het belangrijk vind om er ook echt wat van te leren.

Ik werd gekoppeld aan Petra omdat ik eerst aan mijn kracht wilde werken en Petra ook sterk is op het gebied van mentale begeleiding.

Na twee maanden coaching vond ik het tijd worden om een datum te gaan plannen voor de shoot. Nadat deze was vastgezet besloten we samen om een 12-weekse cut in te zetten. Mijn doel was om een zo goed mogelijke shape neer te zetten zonder al te veel stress. Ik moet dan ook toegeven dat ik mijzelf gedurende het cutten alleen maar lekkerder ben gaan voel en de laatste week op onderhoud was dan ook anders dan ik mijzelf van tevoren had ingebeeld.

Deze periode heb ik veel geleerd op het gebied van oefeningsselectie, trainingsvolume en voeding (macro’s & timing). Ik vond de wekelijkse coaching fijn. Het is prettig om feedback te krijgen op wat je allemaal wel of niet goed doet. Ook het stukje mentale begeleiding was fijn. Niet alleen maar: ”hoe voel je je?”, maar ook echt hier dieper op ingaan wanneer nodig.

Bij deze wil ik Petra en Bell Coaching bedanken voor het afgelopen halfjaar. Ik ben superblij met mijn progressie de afgelopen periode en het eindresultaat van de foto-shoot. Kan dan ook oprecht zeggen dat de coaching ervoor heeft gezorgd dat ik ”Next Level” ging.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>