fbpx

Michiel

Voordat ik besloot om coaching te volgen bij Bell Coaching, bracht ik al zo’n vier keer per week een bezoek aan de sportschool en lette ik op mijn voeding. Ik kreeg echter het gevoel dat in een plateau had bereikt, waardoor ik geen vooruitgang meer boekte met mijn lifts en qua fysiek. Ik wilde zien of ik dit kon doorbreken met behulp van coaching. 

Ik bezocht al regelmatig de Bell Coaching website om meer te leren over wetenschappelijke trainingsprogrammering. Dit was ook de doorslaggevende factor om voor Bell Coaching te kiezen.Tijdens het kennismakingsgesprek met Jordi vroeg hij goed door naar mijn doelen. Later kreeg ik mijn trainingsschema toegestuurd.

Het filmen van de oefeningen leverde me veel waardevolle feedback op van Jordi. We hebben mijn techniek aanzienlijk kunnen verbeteren.

Dat dit zijn vruchten begon af te werpen bleek uit het feit dat na vier maanden mijn eerste plateaus werden doorbroken. Er werd een nieuwe PR gezet qua squat en bench press. Na deze milestone begon het jagen op nieuwe PR’s en met het doorbreken van mijn plateau bij de deadlift, wat behaald werd na 5 maanden na de start van de coaching. Ik heb in de 9 maanden dan ook geen training overgeslagen, alleen wel eens een oefening of twee (sorry Jordi 😉 ).

Nu na negen maanden en diverse PR’s verder, kijk ik dan ook met een goed gevoel terug op de coaching bij Bell Coaching en met name de hulp van Jordi. Ik heb niet alleen mooie progressie kunnen maken met mijn lifts, maar ook qua fysiek heb ik een goede verandering kunnen zien. Zo ben ik van 87 kilo naar 92 kilo gegroeid en ben ik qua vetpercentage redelijk stabiel gebleven. 

Al met al ben ik zeer tevreden met de resultaten die ik de afgelopen negen maanden heb behaald met de hulp van Jordi, dit was zeker niet gelukt zonder hem. Ik zou Bell Coaching dan ook aanraden aan mijn vrienden.

Als ik in de toekomst weer coaching wil oppakken, zal ik dit zeker weer bij Bell Coaching doen en specifiek vragen naar Jordi!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>