fbpx

Martijn

Ik volgde Bell Coaching al een tijdje op Instagram en was enorm onder de indruk van de kennis die binnen dit team aanwezig was. Besloten om contact te zoeken omdat ik aan de ene kant merkte dat ik moeite had met het eten zonder voedingsschema en alles te tracken en aan de andere kant wilde ik graag kennis maken met powerlifting, waarbij de focus dus minder ligt op lichamelijke progressie (wat je in de spiegel ziet) en meer op progressie op het gebied van kracht. Ik merkte dat ik een enorme focus had op mijn fysiek wat mij ook veel stress opleverde qua eten.

Mijn doelen waren dan ook om te leren flexibel te zijn in de voedingskeuzes die ik maak, naar mijn lichaam leren luisteren en daarbij sterker worden. Ik wilde ook wat werken aan mijn zelfbeeld, omdat ik merkte dat ik moeite had met het feit dat voor mijn gevoel alles om mijn fysiek draaide. Na een leuk kennismakingsgesprek met Jordi waarbij hij tijdens het kennismakingsgesprek de vinger op de zere plek wist te leggen, besloten met hem aan de slag te gaan.

Dankzij de juiste tools en gesprekken kan ik zeggen dat ik nu op een flexibele manier heb leren te eten. Bewust zijn van wat ik eet en er daardoor ook meer kan genieten en hierbij niet alles constant te tracken. Ook heb ik kennis leren maken met een andere manier van trainen in de sportschool, powerlifting. Hoewel powerlifting het misschien niet is voor mij, heb ik door mijn focus te kunnen verleggen weer meer plezier kunnen vinden in het wielrennen. Wanneer ik niet was gestart bij Bell Coaching weet ik zeker dat ik nu nog steeds alles wat ik zou eten en drinken in zou voeren in MyFitnessPal en dat ik me schuldig zou voelen wanneer ik dit niet doe.

Jordi heeft me laten inzien dat er meer is dan alleen het fysieke plaatje en dit heeft me veel meer vrijheid gegeven, ook op gebied van voeding dus. Enorm dankbaar voor de coaching die ik heb gekregen waardoor ik deze stap heb kunnen zetten.

@martijnleenknegt

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>