fbpx

Kevin

 

De afgelopen 7 jaar ben ik veel bezig geweest met training, progressie en zelfstudie. Ik zelf ben fysiotherapeut en personal trainer en heb naast mijn werk als trainer, therapeut, instructeur, masseur en voedingsadviseur ook een online coaching website. Waarom ik er voor gekozen heb om Chris als coach te nemen ondanks mijn achtergrond? Omdat ik van mening ben dat iedereen een goede coach kan gebruiken. Dus ook de coach. Het is altijd goed om met iemand te kunnen sparren die objectief kan kijken naar je progressie, acties en je kan checken op je bullshit.

Ik kwam bij Bell Coaching via de artikelen van Menno Henselmans en de Henselmans PT Cursus. Na het lezen van verschillende artikelen en het bekijken van de podcasts, was ik overtuigd van de expertise van de heren & dames van Bell Coaching. Ik ben altijd op weg mezelf te ontwikkelen en het leek me zeer waardevol om te kunnen sparren met de mate van kennis die de trainers van Bell Coaching bezitten.

Ik ben nu 2 maanden bezig geweest (tijdens een cut) en ook al had ik misschien zelf ook dit resultaat kunnen realiseren, ik kan veilig zeggen dat ik voldoende heb mogen leren in deze 2 maanden en dat het een heerlijke stok achter de deur is om mijzelf te moeten verantwoorden naar iemand die mijn cijfers objectief bekijkt. Dit zorgt ervoor dat ik nog kritischer naar mezelf kijk en resultaten gewaarborgd blijven.

Er is een groot verschil tussen uitputten en presteren, maar ook een verschil tussen werken en entertainen. De focus in de methodiek van Bell Coaching ligt voornamelijk op presteren en werk verrichten. Tuurlijk zullen zij je nooit iets laten doen wat geen nut heeft, maar in de huidige fitness cultuur kan het zo zijn dat sommige mensen hun visie van fitness zo sterk de andere kant op geshift is, dat deze methode niet aanslaat of niet als effectief gezien wordt, omdat het niet gericht is op gevoel maar feiten. Ik daarentegen kan alleen maar spreken over hoe effectief de methode voelt. Ik waarborg nu mijn progressie en de kleine stapjes die ik blijf maken geven mij de energie en motivatie om alles uit mezelf te halen.

Momenteel ben ik even klaar met cutten en gaan we kijken waar het schip strandt tijdens mijn bulk. Ik kan je in ieder geval zeggen dat ik me niet meer voel als een 12-jarig schoolmeisje en dat ik met mijn extra calorieën weer klaar ben om de volgende uitdaging van Chris aan te gaan.

 

 

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>