fbpx

Rowen

Ik ben via social media bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik beoefende zelf al 3 jaar fitness en ik wilde graag verder komen met deze sport. Ik wilde er meer uit halen dan er in zat. En uiteindelijk was mijn droom om in de toekomst wedstrijden te doen.

Ik wilde meer uit mezelf en de sport halen en dit wilde ik graag samen met een coach doen. Is dat gelukt? Jazeker! Ik heb na een jaar coaching bij Sanne mijn eerste wedstrijd gedaan en daarbij gelijk mijn eerste plaats behaald in de bikini klasse.

Ik heb hele goede ervaringen met online coaching bij Sanne. Ze weet wat ze doet en weet hoe jouw voortgang gaat ondanks dat je elkaar niet face to face ziet. Maar soms mis je het persoonlijke contact wel door bijv. 1x in de maand even samen te zitten en te kijken hoe je voortgang gaat. Maar ondanks dat is Sanne er wel 24/7 voor je en als je ergens mee zit dan staat ze altijd voor je klaar.

Ik durf niet te zeggen waar ik nu zou staan zonder online coaching van Sanne. Ik kom namelijk van ver heel ver. Toen ik begon met de coaching bij Sanne was ik ook onder begeleiding van een psycholoog. Ik volgde een intensieve therapie omdat ik kampte met een verslaving. Om mijn leven verder op orde te krijgen heb ik bij Bell Coaching (Sanne) aangebeld en met de vraag of ze mij verder konden helpen naast mijn intensieve therapie. Ik was ondanks mijn verslaving ook een fanatieke sportster en ik wilde alles eruit halen wat er in zit.

Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt! Ik kom uit een zwart gat heb veel meegemaakt en heb nu mijn eerste bikini wedstrijd gehad en gelijk een nummer 1 plek behaald. Dit ook mede dankzij Sanne! Zonder haar was dit niet gelukt! ????????❤️

Wil jij beginnen met sport, coaching en/of het verbeteren van jezelf. Kies dan voor Sanne! Iemand die haar antwoorden kan onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Ze weet waar ze het over heeft en begeleid je met haar eerlijkheid, liefde en passie!

Bell Coaching is speciaal en uniek omdat ze zich vooral richten op eerlijkheid en feiten. Wat Sanne uniek en speciaal maakt is dat ze haar cliënten met volle passie begeleid. Ze staat klaar voor je wanneer je haar nodig hebt, laat je net dat stapje extra zetten en staat altijd achter de keuze die je maakt. Daarnaast heeft ze altijd een eerlijke en duidelijke mening wat ze altijd wel weet te onderbouwen.

Bij twijfel doen! ???? Ik ben Bell Coaching en Sanne zo enorm dankbaar voor de begeleiding en coaching die ze mij hebben gegeven. Ik had nooit durven dromen dat ik daar sta waar ik nu sta!

Meer weten over online coaching?

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>