fbpx

Justin

Ik ben bij Bell Coaching terecht gekomen via een kennis in de sportschool. Hij volgde al coaching bij Bell, wat mij nieuwsgierig maakte. Ik zat zelf namelijk al een tijdje tegen een plafond aan en wilde daarbij wel graag coach die wist waar hij het over had. In het begin twijfelde ik vanwege het bedrag, maar ik kan zeggen dat het het dubbel en dwars waard is!

Ik wilde topfit zijn voor mijn werk als agent, omdat dit simpelweg erg belangrijk is. Ook moest ik een fysieke test afleggen, wat erg soepel is verlopen.

Wat ook een hele mooie bijkomstigheid is, is dat ik niet meer over mijn eigen training hoef na te denken en dit kan vertrouwen aan iemand anders. Ik kan na een lange werkdag gewoon knallen in de gym, wetende dat ik het goede doe. Daarnaast kampte ik met een knieblessure, maar dit heb ik samen met Jordi door een goede afstemming aan kunnen pakken. Less is more mensen!

Zonder de coaching had ik nu niet op het niveau geweest waar ik nu sta. Ik zou meer tijd kwijt zijn geweest aan training en voeding. Nu ben ik efficiënt en ben ik niet onnodig veel tijd kwijt aan deze twee aspecten. Ik ben echt super blij met mijn resultaten en het proeft naar meer; ik wil alles eruit halen wat erin zit!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>