fbpx

Tansu

Ik was out of shape en had overgewicht, zonder enige kennis van training en voeding. Ik ontdekte Chris via een vriend, en ik kan onze eerste conversatie goed herinneren. Mijn eerste indruk was dat hij zeer vriendelijk en behulpzaam was: hij wilde je niet zomaar een cliënt, hij wilde je oprecht leren kennen en vrienden worden. In een vrij korte tijd had ik door dat ik een van de beste coaches had gevonden om mee samen te werken.

 

 

 

Chris heeft veel kennis en is bijzonder gepassioneerd op gebied van voeding, training, lifestyle en het optimaliseren hiervan. Zoals ik hem ken: hij doet altijd zijn best om zichzelf als coach zijnde te verbeteren, zodat hij zijn cliënten nog beter van dienst kan zijn. In mijn mening is een van zijn beste vaardigheden om (vaak complexe) theorie en wetenschap te vertalen naar duidelijke, concrete voorbeelden die in de praktijk goed uit te voeren zijn.

In de periode dat ik met Chris heb samengewerkt heb ik bijzonder veel nuttige kennis opgedaan, die ik de rest van mijn “fitness leven” kan blijven toepassen. Ik heb bijzonder veel gains gemaakt: ik heb mijn droogste fysiek ooit bereikt, en ben tevens sterker dan ooit tevoren (en ik geloof dat er alleen maar meer progressie in zit!). Ik ben oprecht blij dat Chris de aanmoedigende en begeleidende factor is geweest gedurende mijn transformatie verhaal.

Kortom: Ik was straatarm,maar ben ondertussen zwemmende in het geld wanneer het aankomt op lifestyle. Zonder Chris hadden ik en mijn leven er behoorlijk anders uit gezien. En nog belangrijker: ik heb een goede vriend voor het rest van het leven erbij gekregen.

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>