fbpx

Amber

Mijn eerste marathon lopen, dat was mijn doel. Ik had er super veel zin in, maar geen flauw idee hoe ik het aan moest pakken. Juist omdat mijn vorige coaching bij Sanne goed bevallen was besloot ik mij weer aan te melden. Dit keer werd mijn coach @wesley.bosman.

Wesley heeft mij geholpen mijn eerste marathon te voltooien met een fantastisch resultaat. Eindtijd: 3 uur en 47 minuten! Dat was sneller dan gepland en hier ben ik enorm trots op! Zonder Wesley had ik dit resultaat niet behaald en zou ik de stap niet zo snel hebben gezet om uit mijn comfortzone te stappen.

De persoonlijke begeleiding was top! Ik had vooraf aangegeven dat ik wel iemand nodig had die pit heeft en niet niemand waar ik overheen wals. Wesley is iemand die er voor je is maar ook samen met je het beste resultaat wilt behalen. Dat gaf mij het vertrouwen om ervoor te gaan en een top resultaat te behalen.

Wat ik ook fijn vond aan Wesley is dat hij mijn gang liet gaan en soms mijn neus liet stoten omdat ik eigenwijs kan zijn. Vanuit daar konden wij aan de slag met mijn ontwikkelpunten zoals alleen maar door gaan en soms geen rem hebben. Wesley heeft mij enkele keren wel op de rem moeten zetten. Hiervan heb ik geleerd en ga ik het in de toekomst anders aanpakken. Dit was voor mij een goede aanpak en ben onwijs blij geweest met Wesley als coach!

Wesley geloofde in mij en sprak voor de wedstrijd alle puntjes door waar ik op moest letten. Dat gaf mijn zelfvertrouwen een enorme boost waardoor ik zeker terugkijk op een mooi traject die ik nooit meer zou vergeten! Wie weet ga ik nog een keer een marathon lopen maar dan nog sneller đŸ˜‰

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>