fbpx

Sonja

In 2019 heb ik Bell Coaching voor het eerst gezien op de FitFair beurs. Vanaf dat moment ben ik Bell Coaching gaan volgen op de socials.

Ik heb wel eens eerder online coaching gevolgd, maar was dit erg onpersoonlijk en werd ik eigenlijk heel veel aan mijn eigen lot overgelaten. Vanwege deze ervaring was ik een beetje sceptisch met betrekking tot het concept van online coaching.

Toch besloot ik mezelf in te schrijven voor coaching bij Bell Coaching en er echt voor te gaan.
Mijn doel was om mijn squat verbeteren en uiteindelijk een fotoshoot doen vlak na mijn 40e verjaardag.
Ik wilde vooral ook laten zien dat wanneer je 40 jaar bent, drie kinderen, een man en 2 banen hebt, je als nog je doel kunt behalen!

Uiteindelijk heb ik met behulp van mijn Jordi al mijn doelen behaald. Ik heb een hele toffe fotoshoot gedaan en mijn squat is aanzienlijk verbetert.

Naast deze twee doelen heeft Jordi me nog veel meer geholpen; ik heb afgelopen maanden zoveel geleerd. Het ging niet alleen over oefeningstechniek, maar ook over het mentale aspect; hij hielp mij om bepaalde momenten in een ander perspectief te plaatsen. Hij gaf ook handige tools mee waardoor het plannen van voeding een stuk flexibeler en makkelijker werd.

Eerst was ik erg van het compenseren na het eten, waardoor mijn relatie met voeding soms verslechterd was. Hier ben ik me momenteel een stuk beter van bewust en ben ik Jordi heel dankbaar voor. Kortom: ik heb heel veel te danken aan de coaching van Jordi en raad iedereen zeker aan om een coachingstraject te gaan volgen!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>