fbpx

Tim

Tim

 

Ik was zelf al ongeveer 2 jaar serieus met krachttraining bezig, maar had het gevoel dat het allemaal een stukje scherper kon qua voeding en training. Ik was op eigen houtje al flink wat gewicht kwijt geraakt, maar na een tijd “bulken” (lees: ondoordacht teveel troep eten) was ik eigenlijk weer terug bij af en had ik een lichaam dat niet weerspiegelde hoeveel tijd ik besteedde aan trainen en eten.

Ik kwam Bell coaching tegen op Instagram, de stijl van trainen die ik zag sprak me erg aan. No nonsens, effectief, met focus op compound oefeningen (en powerliften). Na een cut van dik 9 maanden ben ik 18 kilo lichter en sterker dan ik ooit was, met een lijf waar ik me prettig in voel, en heb heel veel zin om te zien waar ik na een leanbulk van 6 maanden ga staan qua fysiek en kracht.

Zonder hulp van Bell had ik nog steeds getwijfeld over wat ik moest doen; aankomen, juist afvallen, 5×5 of 12 x 3 ? Ik zou de coaching stijl van Lorenzo omschrijven als persoonlijk maar professioneel, geduldig, motiverend, flexibel, kundig en helder.

 

 

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>