fbpx

Loraine

Ik had een bepaald beeld in mijn hoofd hoe ik er graag uit wou zien, daarnaast speelde ik ook voetbal op een redelijk hoog niveau (topklasse) en wilde ik ook trainen in sportschool om beter te worden met het voetballen.

Mijn eerste doel vond ik stiekem toch wel het belangrijkste, ik ben altijd al bezig geweest met mezelf en hoe ik er uitzag. Ik was daar nooit tevreden over, daarom besloot ik voor het eerst te investeren in een online coach. Ik boekte hele goeie resultaten en ik heb onwijs veel geleerd.

Ik had last van eetbuien

Er was telkens iets wat in de weg zat.  Ik had last van eetbuien. Dit had ik al een langere tijd en ik hoopte door middel van leefstijlveranderingen dat dit opgelost zou worden, maar helaas niet. Samen hebben we veel geprobeerd om dit te behandelen maar het ging niet zoals we hoopte.

En toen kwam Corona, de eerste lockdown. Ik ben mezelf toen een beetje kwijt geraakt. Ik kon niet werken (ik werk in een sportschool), niet naar de sportschool en moest thuis gaan trainen. We kregen op werk veel negatieve dingen over ons heen… de situatie was echt even heel erg shit!

Ik viel terug in oude en ongewenste gewoontes en ik kwam 12 kilo aan in korte tijd. Ik dronk veel alcohol, had veel last van eetbuien en bewoog weinig…. slaapritme kwijt, korte nachten. Veel stress. Nou, dan gaat het hard, ook mentaal en dat was voor mij altijd al wel een gevoelig puntje. Ik ben toen gestopt bij m’n eerste coach Bart. Ik was niet meer gemotiveerd en ik vond het naar hem niet fair dat hij zo zijn best doet en ik er maar met de pet naar gooi. Maand in maand uit ging het steeds slechter en ik dacht… Loraine, dit kan zo niet meer!

Dit is niet wat je wil….En toen had ik Bart weer benaderd. We hebben een goed gesprek gehad en Bart kwam tot de conclusie dat er iets niet helemaal pluis was. De kern van het probleem moest eerst worden opgelost.

Heel professioneel heeft Bart mij doorgestuurd naar Sanne omdat zij gespecialiseerd is in eetstoornissen, alles-of-niets mindset etc. Ik vond de drempel eerste instantie wel hoog. Ik dacht dat echt alleen hele heftige problematiek of juist supergoede atleten bij Bell Coaching terecht kwamen, maar uiteindelijk heb ik besloten om toch Sanne een berichtje te sturen op Instagram, ik stond eerst nog op de wachtlijst, maar gelukkig duurde dit niet lang. 

Geen nonsens, maar gewoon wetenschappelijk onderbouwde antwoorden. 

Ik volgde Bell Coaching al een tijd op Instagram en Facebook. Ook Sanne omdat ik het heel interessant vond dat ze een specifieke doelgroep coachte namelijk vrouwen die een slechte relatie hadden met voeding. Nooit gedacht dat ik ooit met Sanne aan de slag zou gaan. Ik vond het een spannende beslissing, ook omdat ik bang was dat alles helemaal anders zou zijn dan ik bij Bart gewend was, wat ik toen een prettige manier vond. Maar gelukkig viel dat reuze mee en was alles bijna hetzelfde. Kennis vind ik belangrijk. Geen nonsens, maar gewoon wetenschappelijk onderbouwde antwoorden. 

Mijn fysieke doel stond dit keer op nummer 2. Doel nummer 1 was echt mijn relatie met voeding verbeteren en een gezonde mindset krijgen. Mijn fysiek gaat echt heel goed en ik ben in de eerste 3 maanden mezelf echt ook wel tegen gekomen.

De start was moeizaam omdat ik het gewoon best wel confronterend vond.

De start was moeizaam omdat ik het gewoon best wel confronterend vond. Ik ben gaan beseffen wat nou precies het probleem is en dat ik dat niet alleen met voeding en trainen heb maar bij alles wat ik ooit ik mijn leven gedaan heb waarschijnlijk. Het is al een hele goede eerste stap om het besef te krijgen wat nou precies het probleem is en waar het vandaan komt en daarna planmatig je tools in te zetten die Sanne je leert tijdens het traject. We zijn nog niet klaar, voor mijn gevoel moet ik hier ook de tijd voor nemen.  De afgelopen drie maanden is er al een hele hoop veranderd zowel mentaal als fysiek en ik heb echt het gevoel dat mij dit gaat lukken gewoon!

Klaar om Next Level te gaan?

Start nu.

Je leert hoe je het zelf moet doen en Sanne stuurt mij mooi de goede kant op 

Mijn ervaringen waren goed! Ik vind Online Coaching gewoon superhandig, je hoeft niet ergens naar toe – naar je coach. Je leert hoe je het zelf moet doen en Sanne stuurt mij mooi de goede kant op. Want uiteindelijk moet je het allemaal zelf doen! Jij bent verantwoordelijk voor welke keuzes je maakt in het leven. Sanne is altijd bereikbaar en reageert snel wanneer je haar nodig hebt. Alles was perfect afgestemd op mij en mijn wensen. Er wordt naar je geluisterd en hoewel ik mij soms afvraag of Sanne niet helemaal gek van mij wordt haha, is ze nog steeds altijd superlief en supportive! 

Ik had mezelf nooit in mijn eentje gekregen waar ik nu sta sinds ik met Sanne bezig ben. Ik wist het allemaal al wel: goed slapen, functioneel voeden, krachttraining etc. Ik weet hoe het voelt om goed in je vel te zitten. Been there, done that. Maar op de een of andere manier kreeg ik mezelf maar niet aan de bak. Ik wist gewoon dat het tijd werd om echt het probleem op te lossen bij de kern. Ik wist dat dit met mijn verleden te maken had en ik was er echt klaar voor om tijd, geld en energie te investeren om uiteindelijk een gelukkiger mens te worden. Zelf had ik dit absoluut niet gekund! 

Dat ik dit zo over mezelf zeg is echt een flinke progressie.

Tot nu toe vind ik de resultaten echt heel fijn. Fysiek ga ik als een speer, eindelijk durf ik ook over mezelf te zeggen dat ik er gewoon goed uit zie en dat ik voor een dame best wel sterk ben. Ik blijf altijd een kritisch oog houden denk ik maar alleen maar de dingen zien die niet goed genoeg zijn, dan word je nooit tevreden. Dat ik dit zo over mezelf zeg is echt een flinke progressie. Mevrouw de perfectionist. Als negatieveling kan nu al iets beter relativeren en dat voelt zo relaxt. 

Binnen het team bij Bell Coaching voel je je snel op je gemak. Ik dacht dat er echt alleen maar topatleten gecoacht werden die op heel hoog niveau presteren maar gelukkig is het een beetje van alles wat. In de Bell FB-pagina is iedereen heel erg meedenkend om iedereen beter te kunnen maken. Dat voelt gewoon heel relaxt. 

Sanne heeft onwijs veel kennis, ze is heel lief en zachtaardig, maar ook echt wel duidelijk.

Sanne heeft onwijs veel kennis, ze is heel lief en zachtaardig, maar ook echt wel duidelijk. Ze is duidelijk, heeft enorm veel kennis en kan dit ook goed overbrengen zodat het ook te begrijpen is. Ze steunt je door complimentjes te geven waardoor je ook meer in jezelf gaat geloven en dingen zelf ook begint in te zien. Vroeger had ik een mannelijke coach. Dat vond ik prettig en moest wennen aan een vrouwelijke coach. Maar beide hebben zeker z’n voordelen. Sanne begrijpt je, leeft met je mee en kan goed jouw situatie inzien en daarom de juiste hulp aanbieden. 

Sanne weet absoluut waar ze over praat en kan dit makkelijk overbrengen. Ze kan je helpen met geloven in jezelf, een spiegel voorhouden en laten zien wat je wel bent en kunt en dat is vaak bij veel dames met de zelfde doelstelling als ik een hele belangrijk onderdeel. 

Niet alleen voor echte topatleten wat ik eerst dacht, maar echt voor iedereen. 

Als je überhaupt twijfelt, wat zou daar de reden van moeten zijn? Als je je doel wilt bereiken dan moet je gewoon bij Bell Coaching zijn. Het is het geld, de tijd en moeite meer dan waard. Het verandert je hele leven in positieve zin. Je kunt erachter komen wat je allemaal kan en hoe je dat zelf voor elkaar kan krijgen met behulp van online coaching bij Team Bell! 100 sterren in plaats van 5! Zeker een dikke vette aanrader! Niet alleen voor echte topatleten wat ik eerst dacht, maar echt voor iedereen. 

Ik ben echt ontzettend blij, nu al! We zijn nog niet zo heel lang bezig en ik heb er nu gewoon het vertrouwen in dat ik het kan. Ik ga straks mijn doelen bereiken en ik blijf hier voor de rest van mijn leven profijt van hebben en dat ben ik Sanne voor altijd dankbaar! 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>