Iris

Via een vriendin leerde ik bell coaching kennen op Instagram. Daarnaast heb ik ze een aantal keren gezien op de fitfair jaarbeurs. De kennis die zij deelden was on point en zette mij ook aan het denken waarom je iets doet. In plaats van iets doen omdat iedereen het doet.

Altijd staat het doel voorop en zo dus ook mijn doel. Ik wilde graag fitter worden voor het voetballen en spiermassa aankomen in de billen en benen, door de coaching van Wesley zorgde dit ervoor dat ik vertrouwen had in het proces ondanks dat ik het zelf wel spannend vond om aan te komen. Maar de manier van feedback en communicatie zorgde ervoor dat ik vooral heel veel zin had om te knallen.

Door de coaching bleef ik wekelijks bij dezelfde oefeningen, ben ik me ervan bewust dat ik veel meer mocht eten dan ik deed en ik had specifieke training afgestemd op het voetballen. En er mocht echt zwaar getraind worden wat uiteindelijk het gewenste resultaat op leverde. Bij mezelf duurde het even voor ik iets zag, maar ik kreeg wel positieve opmerkingen vanuit mijn omgeving! Het moment dat je merkbaar vooruitgang boekt, gaf mij juist de motivatie en trotse gevoel om lekker door te trainen. Ook bij de mindere dagen.

Een coach traject aangaan was het meer dan waard, om aan de slag te gaan met mijn doelen en daar ook heel gericht naar toe te werken. Ik ervaarde het als professioneel, laagdrempelig, concreet maar toch heel persoonlijk. Zelf had ik ook voorkeuren qua oefeningen, die Wesley altijd passend in het schema wist te verwerken.

Al met al een hele goede ervaring! De bewustwording dat voeding, mindset en herstel de basis is, vooral dat laatste had ik wel onderschat. Daarbij kon ik mijn vragen die ik had aan Wesley stellen, deze werden altijd duidelijk toegelicht. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar kreeg, maar hij wist me met de juiste woorden altijd te motiveren of in te zien dat het niet altijd 100% kan.

Liever spijt hebben dat je het gedaan hebt, dan altijd maar twijfelen had ik het maar gedaan.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>