fbpx

Wout

Begin 2023 zette ik de eerste versnelling in. Ik ging drie keer per week trainen en begon aan de Henselmans Bell cursus. Daar leerde ik nog veel meer over het lichaam, trainen en voeding. Ik ging wetenschappelijke papers lezen, knappe koppen uit de industrie online volgen en langzaam werd het echt een hobby en levensstijl.

Meer focus op gezond eten. Dus niet alleen shakes stampen, maar vooral voldoende groente, fruit en vezels eten. Ik leerde over het belang van slaap en herstel, over de kleine details die het verschil maken.

Eind 2023 was ik van sportschool gewisseld en wilde ik het nog serieuzer aanpakken. Ik nam Jordy in de arm als coach en had het met hem over mijn doelen. Ik wilde wel een keer echt droog zijn. Dat leek me een mooie uitdaging. Wat volgde waren maanden van discipline.

Hard trainen is eigenlijk nog het makkelijkst, al zijn er ook echt dagen dat je minder zin hebt. Consistent aan een voedingsschema houden is echt de uitdaging.

De laatste maanden heb ik geleerd hoe je kunt genieten, zonder dat je meteen uit de bocht hoeft te vliegen. Ik ben op vakantie geweest, heb heerlijk gegeten, lekker gedronken, en toch ging het gewicht langzaam naar beneden.

We hadden 30 juni als einde van de dieetperiode geprikt, dan zou ik het doel bereikt moeten hebben. Ik had geen plannen om er verder iets mee te doen, maar ik heb me laten overtuigen om het vast te leggen op de foto en het ook nog online te zetten. Daar moest ik even over nadenken, want online pronken met een ontbloot lichaam, dat is toch iets voor influencers met een aandachtstekort? Maar damnit, dit is anders. Ik mag hier best trots op zijn en het vieren.

En nu? Ik train inmiddels met veel plezier vier keer per week en zie mezelf dit nog lange tijd doen. Ik voel me fitter en gezonder dan ooit. De fase van droog worden is voorbij, dat is afgevinkt. Nu ben ik benieuwd hoe ver ik met alles wat ik nu weet over training en voeding nog kan groeien.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>