Benjamin

 

Mijn naam is Benjamin van Keulen. Ik ben 22 jaar oud. Ik ben gestart bij Bell Coaching om meer spiermassa gains te maken en sterker te worden. Chris werd als mijn coach toegewezen.

We zijn bij de opstart van de coaching eerst begonnen met het voorbereiden op een fotoshoot die ik op de planning had staan. Gaandeweg naar de shoot toe heb ik veel geleerd over efficiënt trainen en het bewust omgaan met voeding. Chris heeft me hier goed mee geholpen.

Het contact wat ik met Chris had was super! Hij heeft me altijd goed geholpen wanneer ik er niet uit kwam. De ene keer hadden we een mailcontact update vervangen voor een videocall update, omdat dit soms prettiger voor mij werkte. Het was super dat dit kon en dat hij hier de tijd voor nam.

Zelf ben ik ook Personal Trainer. Door mijn coachingstraject bij Chris en Bell Coaching heb ik veel nuttige kennis opgedaan, die ik ook bij mijn eigen klanten kan toepassen – zodat ik hen ook beter kan helpen met hun voeding en training. De werkwijze en manier van omgaan met klanten ervaarde ik als super – ben er zeer over te spreken!

De reden dat ik voor Bell Coaching heb gekozen is dat ik zowel als persoon als personal trainer erg naar ze op kijk. De werkwijze en wetenschappelijke onderbouwing is top! Ik ben Chris en Bell Coaching erg dankbaar voor wat zij voor me hebben gedaan!

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>