fbpx
  • Home
  • >
  • Blog
  • >
  • Vocht afdrijven voor bodybuilding

Vocht afdrijven voor bodybuilding

vocht afdrijven: Voor een bodybuilding, mens physique, bikini wedstrijd of foto shoot is het gebruikelijk om subcutaan vocht af te drijven. Dit betekent dat je het onderhuidse vocht tussen de spieren en de huid uit je lichaam wil hebben zodat de spieren en je algehele fysiek beter uitkomen. Je krijgt hier een harde en droge look van.

Je kunt vocht afdrijven door te spelen met je vocht en zoutinname. Ook zijn er bepaalde voedingsmiddelen die invloed hebben. Als je niet goed weet wat je doet kan dit riskant zijn door uitdroging en effect op je bloeddruk. Zorg dus dat je dit doet samen met een goede coach die weet waar hij of zij het over heeft!

Je kunt met een goed vocht protocol je fysiek en shape overduidelijk verbeteren. Wel is het van belang dat je dit van te voren test zodat je zeker weet dat het goed gaat en je niet juist vochtig bent tijdens je wedstrijd of photoshoot. Ben je in voorbereiding voor een wedstrijd of foto shoot vraag dan hier een consult aan zodat wij je kunnen helpen met een goed vochtprotocol!


Bekijk ook:

Gepubliceerd: 30/12/2017
Laatst bijgewerkt: 30/12/2017

Auteur: Vincent Huisman

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Plaats je reactie:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>