fbpx

Alain Mossinkoff

Mijn naam is Alain Mossinkoff, 25 jaar oud. Ik ben in het dagelijks leven gedreven bezig met mijn eigen onderneming, maar maakt daarnaast graag tijd voor mijn sportieve ambities.

Eigenlijk ben ik sinds mijn jeugd al graag bezig met sporten, zo hockey ik inmiddels al heel wat jaren fanatiek, en ben ik sinds een aantal jaar actief als coureur. Het racen ben ik op professioneel niveau gaan doen, om competitief te zijn binnen deze sport is het een vereiste om in zeer goede conditie te verkeren.

Vijf jaar geleden is hieruit bij mij de interesse voor fitness ontstaan, wat mij destijds dan ook heeft doen besluiten mij in te schrijven bij de sportschool. Sindsdien is de passie hiervoor enorm gegroeid, ik begon mij steeds verder te verdiepen in krachttraining, voeding en alles wat hier bij hoort.

 

Ik haal enorm veel voldoening uit mijn proces, en het ontwikkelen van mijzelf. Ik heb vervolgens ook verschillende coaches gehad om mij hier verder bij te helpen. Tocht miste ik het een en ander om mij verder te ontwikkelen, ik was op zoek naar duidelijke informatie met wetenschappelijke onderbouwing.

Dit is hoe ik in aanraking ben gekomen met Bayesian Bodybuilding en de PT-Course welke zij (Richard Bell) geven. Na het volgen van deze cursus heb ik mij direct aangemeld bij Bell Coaching om te ervaren hoe dit in de praktijk zijn uitwerking heeft.

Mijn doel is om het maximale te halen uit mijn natuurlijke potentie, maar daarnaast ook te leren en te begrijpen hoe dit behaalt kan worden. Dit is waar Bell Coaching voor mij een enorme uitkomst biedt.

Vanaf de intake werd mij direct duidelijk dat er aan ieder detail aandacht wordt besteed, zowel bij het afstemmen van het trainingsschema als het dieet. Ook werd er veel aandacht besteed aan de persoonlijke doelen welke ik wil bereiken en de mentale aspecten welke hier bij komen kijken.

 

Tijdens mijn wekelijkse contactmomenten met Chris, welke mijn coach is, krijg ik uitgebreid antwoord op mijn vragen, en duidelijke uitleg over het hoe en waarom van mijn schema. Daarnaast kan ik bij hem terecht met mentale vraagstukken of hoe om te gaan met bepaalde (sociale) situaties. Dit is waar voor mij duidelijk werd dat er echt gecoacht wordt, en niet enkel schema’s worden uitgeschreven. Mede door de openheid, vriendelijkheid en oprechte betrokkenheid voelt het aan als een enorm prettige omgeving waar aandacht is voor jou als persoon.

Mijn eerste doel heb ik reeds behaald, namelijk het doen van een fotoshoot in mijn beste shape to zover. Hier kwam het professionalisme van Bell Coaching goed naar voren. Chris heeft mij tijdens het gehele traject gecoacht, met daarbij een week voor de shoot de hulp van Richard om de peak week te doen. Er ging hier echt een wereld voor mij open, zeker wat betreft kennis van zaken en oog voor het individu.

Iedere dag kom ik een stapje dichter bij mijn verdere doelen, maar belangrijker nog, ik geniet en leer enorm veel van het proces. Ik durf dan ook te stellen dat ik absoluut fysiek en mentaal niet had gestaan waar ik nu sta zonder de hulp en coaching van Chris en Richard. Ik ben nog zeker niet uitgeleerd, en zodoende absoluut van plan nog een lange tijd door te gaan bij Bell Coaching.

Ik zou Bell Coaching omschrijven als het beste van twee werelden. Enerzijds de informatieve en wetenschappelijke kant, maar anderzijds is er enorm veel aandacht voor het persoonlijke en mentale aspect. Dit is een combinatie welke ik nooit eerder op deze manier ben tegen gekomen, en kan het iedereen aanraden!

Ik kan zeker stellen dat Bell Coaching absoluut de juiste keuze is geweest, ik kom iedere dag een stapje dichter bij de beste versie van mijzelf en leer ook nog eens enorm veel tijdens dit proces.

 

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>