fbpx

Kenneth

Ik was zelf al een tijdje lid van de Bell Academy wat me erg goed beviel. De content die daar wordt gedeeld is goud waard; nergens heb ik zo’n groot aanbod meegemaakt. Na enorm leerzaam jaar op de academy besloot ik ook coaching erbij te nemen.

Ik wilde graag naar een professionele fotoshoot toewerken om zo mijn beste shape ooit te behalen. Ook leek me het interessant om in de rol van ‘klant’ te staan, aangezien ik normaal gesproken ook een trainer-coach ben. Ik werd gecoacht door @jordi.kamp

Het begon al erg fijn: we hadden een uitgebreid intakegesprek waarbij we een duidelijk plan hadden uitgestippeld. Vervolgens ging ik aan de slag en zag ik hoe persoonlijk alles werd afgestemd; zowel op gebied van voeding als training werd er rekening gehouden met je leefsituatie. De wekelijkse video calls waren ook erg prettig om mijn vragen en de vooruitgang te bespreken.

Zonder coaching had ik niet dit fysiek kunnen bereiken. Daarnaast heb ik ook een betere structuur voor mezelf kunnen ontwikkelen tijdens de coaching; ik ben veel bewuster naar voeding gaan kijken en heb ik ook zeker veranderingen in mijn voedingspatroon toegepast die ik na de coaching nog met mezelf mee zal dragen.

Bell Coaching bestaat uit coaches die je geen onzin vertellen. Je merkt dat er veel ervaring is in het begeleiden van verschillende doelgroepen. Ook kan er makkelijk binnen het team gespard worden over bepaalde situaties, waardoor ik altijd het vertrouwen had dat ik goed geholpen werd.

Ik ben enorm tevreden over mijn resultaten en sta er versteld van wat ik heb neer kunnen zetten. Erg blij dat ik dit vast heb kunnen leggen! Ook het feit dat ik dit heb kunnen bereiken met 3 x p/week trainen en ‘normaal’ eten laat zien dat je écht mooie resultaten kan bereiken zolang je weet wat je doet.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>