fbpx

Marc

Ik ben ooit waarschijnlijk via social media bij Bell Coaching terecht gekomen, maar helemaal zeker weet ik het niet meer. Het is alweer 5 jaar geleden.

Ik wilde een meer structurele voortzetting van mijn training hebben na eerst een soortgelijk online programma te hebben gevolgd. Ik koos voor Bell Coaching voor meer kennis van voeding en training voor de lange termijn met meer focus op powerlifting. Dit is zeker gelukt voor 5 jaar is de MESO schedule de rode lijn geweest in mijn dag, week en maand. Dit is samen met de feedback van Coach Chris Kunst van onschatbare waarde geweest.

Zonder de coaching was er geen vooruitgang geweest en had ik niet de kennis gehad om nu zelf met veel vertrouwen verder te bouwen. Ik heb samen met Chris een goed resultaat gehaald. Ik heb vooral veel geleerd van de one-on-one training sessies met Chris waar we veel hebben gewerkt aan de techniek voor mijn Squat, Bench en Deadlift

Chris is easy going, veel kennis en je kan alle kanten op met ook het inzicht om als het nodig is dingen aan te passen en van richting te veranderen. Bovendien is Chris een practise what you preach kind of guy, zijn Instagram posts spreken voor zichzelf he’s a beast.

Wat Bell coaching speciaal maakt voor mij is de duidelijke online schedule samen met een coach die altijd beschikbaar is en waar je ook mee kan trainen in de gym om aan de techniek te werken. Chris is een coach zonder mooie praatjes. Hij weet waar hij het over heeft en die het ook kan waarmaken.

Als je echt resultaat wilt zoek niet verder je doet jezelf tekort. Voor mijn werk ben ik de laatste jaren erg veel in het buitenland geweest, maar we hebben onze schedule daar perfect op aangepast. Of ik nou in Afrika ergens in een cross-fit gym stond, of alleen een paar elastic bands had in een zeecontainer, of ergens in een 5 sterren hotel gym. Ik kon altijd met mijn programma uit de voeten en Chris had altijd wel een idee voor progressie.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>