fbpx

Lorenzo

Ik deed nog maar twee jaar aan krachttraining, voordat ik bij Bell Coaching terecht ben gekomen. Ik was jaren een drankverslaafde en ik ben ondertussen vier jaar clean.

Mijn eerste gedacht was toen ik stopte met alcohol was: IK WIL DIKKER worden. Meer wegen in kilo’s, want ik woog toen 60 kilo (nu 70 Kg). Mijn vriendin vertelde mij dat ik aan krachttraining moest beginnen zodat ik dan zwaarder kon worden door spieren en niet alleen in vet.

Ik heb daar zitten over nadenken en ik heb dus de eerste stap genomen. Ik kwam uit het ziekenhuis na het afkicken van de alcoholverslaving en ik ben de dag daarna onmiddellijk begonnen met krachttraining.

De eerste 3 maanden was het heel zwaar, maar ik begon mij fitter te voelen door te sporten. Dat begon mij enorm te interesseren, dus ik wilde verder gaan, maar met een coach.

Na een jaar ben ik voor de eerste keer begonnen met een coach. Dat was voor mij een enorme grote stap, want ik moest om te beginnen 3000 calorieën eten per dag. Dat was voor mij heel moeilijk, omdat ik vroeger door mijn alcoholverslaving nog amper 1500 calorieën binnen kreeg.

Ik heb mijzelf echt moeten pushen om die 3000 calorieën te eten per dag. Met veel geduld lukte mij dat en zag ik resultaat qua spiermassa. Na 5 maanden begon ik last te krijgen van m’n rug. Ik wist dat er iets niet pluis was met m’n rug, dus toen ben ik gestopt met die coach. Ik heb hier een hernia heb ik er aan overgehouden. Ik was teleurgesteld omdat ik bang was dat ik ging moest stoppen met krachttraining.

Ik had via Facebook gelezen over Bell Coaching. Dat sprak me enorm aan omdat de recensies enorm goed waren qua training en voeding, maar ook als het ging om blessures. Ik kreeg hoop dat ik met mijn hernia misschien toch nog kon trainen, dus ik had mij ingeschreven voor een intake gesprek. Ik had na twee weken m’n coach en voedingsschema. Dat was voor mij al een opluchting.

Ik heb met coach Carlo elke week een contactdag via de mail. Ik krijg dan feedback op mijn oefeningen en voeding en we bespreken waar ik tegenaan loop.

Ik ben door Bell Coaching (coach Carlo)meer in mezelf gaan geloven. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in wat ik doe. Ook buiten de sport. Je kunt niet alles perfect doen, want perfect bestaat niet. Iedereen wilt dingen op zijn eigen manier doen en Carlo heeft mij geleerd te denken in oplossingen.

Ik kon bijvoorbeeld geen squats meer doen door mijn hernia. Nu doe ik Bulgarian Split Squats. Dat is natuurlijk niet zo leuk want iedereen wilt enkel de squat doen, puur omdat iedereen de squat doet. Maar met de Bulgarian Split Squat spreek je ook verschillende spieren aan en kun je ook opbouwen in gewicht.

Er zijn zoveel varianten waarmee je het leuk kunt maken om naar de sportschool te gaan. Je moet gewoon doorgaan en geloof mij, resultaat zul je zeker hebben dankzij Bell Coaching. Al is het om te vermageren of bij te komen. Ik woog 60 kilo toen ik begon met Carlo. Nu weeg ik 70 kilo! Waar een wil is, is een weg!

Je ziet zoveel passeren op de media. Van gespierde mannen en vrouwen en verhalen van hoe ze het hebben bereikt. Iedereen is anders, wat wil jij? Gezonder leven qua voeding en sporten? Wil je gespierder worden of wil je fitter voelen? Of wil je meedoen aan wedstrijden?

Mijn doel was in ieder geval om gezonder te leven en met krachttraining gespierder te worden. Bell Coaching Geef je het duwtje in de rug wat je nodig hebt. Ik wil nog één ding meegeven: don’t give up, succes met Bell Coaching

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>