Desteny

Ik ben via een bekende bij Team Bell gekomen. Ik heb toen online het intakeformulier ingevuld met mijn doel om figure wedstrijden te draaien en vrouwen te inspireren om niet onzeker te zijn over zichzelf wanneer ze hun fysiek willen veranderen. Want iedereen begint ergens en je doet het voor jezelf. Dus heb schijt ladies! Zo ben ik in contact met Bell coaching en Sanne gekomen.

Ik heb specifiek voor Bell Coaching gekozen, omdat ik het erg belangrijk vind dat je een atleet niet zomaar even wat aansmeert zoals je dat in de meeste sportscholen terug ziet komen. Heel veel PT’ers weten haast niet waar ze mee bezig zijn, terwijl je iemand daar heel veel schade mee kan toe dienen. Daarom vind ik het ook onwijs goed dat ze alles op recente onderzoeken baseren.  Zo weet je zeker dat je niet met iemands lichaam zit te knoeien.

Wat ik wilde bereiken was:

1: Een inspiratiebron zijn voor veel vrouwen die onzeker zijn over hun eigen lichaam, en niet naar de sportschool durven omdat ze dan van alle kanten aangestaard worden. Ik wilde ze laten zien dat je je daar niet druk om hoeft te maken, want je komt daar voor jezelf, niet voor iemand anders! Laat ze maar kijken. Zie het als een groot compliment dat jouw manier van zelfontwikkeling interessanter is voor ze, dan hun eigen ontwikkeling. Met mijn instagram en de ondersteuning van Sanne is dat tot nu toe zeker gelukt!

2: Meedraaien in de figure (bodyfitness) klasse. Het was flink bouwen en hard werken, maar jeetje ik zo onwijs veel geleerd over mijn eigen lichaam, waar ik toe in staat ben. Ik heb vooral genoten van het hele proces er naar toe. Het was niet altijd even makkelijk en er zaten momenten tussen dat ik echt in huilen uitbarsten en ik mentaal fucked up was. Maar op zulke momenten was Sanne er voor mij. Door haar goede steun en realistische, moedgevende preken werd ik sterker zowel mentaal als fysiek!

desteny

Met succes! Want ik ben 2de geworden op de Golds Gym Classic wedstrijd en ga ik naar het EK Natural Bodybuilding in Roemenië. Iets wat ik nooit had durven dromen!

Mijn ervaringen waren en zijn nog steeds erg positief! Ik vind het fijn om minimaal 1x per week een update mail te kunnen sturen en mijn week te kunnen delen. Maar ook om meer te leren op het gebied van voeding, mindset en training.  Dat vind ik nog het meest fijne bij bell coaching, dat ze niet zomaar iets voor schrijven wat je moet gaan doen, maar dat ze ook uitleg geven waarom zodat jij er weer van kunt leren.

Zonder de hulp van Bell Coaching had ik nog geen wedstrijden gedraaid en was ik al helemaal niet naar het EK gegaan. Ik zou nu dan ook nog enorm stuntelen met mijn voeding en training. De resultaten zijn ongelofelijk! Vaak besef ik het zelf niet, maar als Sanne dan zegt van kijk eens even foto’s terug, nou dan denk ik wel echt van jeetje wat heb ik veel progressie gemaakt in 1 jaar tijd! Onwijs trots op mezelf!

Sanne heeft onwijs veel kennis over mindset en voeding! Ik heb zoveel handige tips en tricks gekregen voor thuis en vakantie. Je hebt er echt super veel aan. Sanne is verder erg ambitieus en super lief! Ze heeft het altijd met je beste met je voor en staat dan ook altijd 24/7 voor je klaar als je haar nodig hebt! Echt een topper!

Wat Bell Coaching speciaal maakt, is de persoonlijke aandacht die ze bieden! Zowel met de Online Coaching als op de team meetings. Het is niet dat je daar alleen coaching volgt, je bent echt een onderdeel van een team en iedereen betrekt je er dan ook echt super goed bij. Zowel coaches als cliënten! Ze staan allemaal 24/7 voor je klaar als 1 grote familie!

Sanne voelt niet echt meer als een coach voor mij, ze voelt als een oudere zus waar ik super veel van kan leren en die mij het steuntje in de goede richting geeft! Ik kan dingen met haar delen, die ik niet met andere deel. Ik heb er geen woorden voor! Ik zou Sanne aanraden vanwege haar kennis en haar manier van handelen. Ze is er voor je en je kunt alles tegen haar kan zeggen zonder dat het raar is of voelt! Ze kan je zoveel leren over eten en mindset wat echt super tof is!

Als je twijfelt, zou ik zeggen: doen! Beter dan Team Bell gaat het niet worden. Alles op onderzoeken gebaseerd, je krijgt er een super familie bij en krijgt een coach die echt weet waar ze mee bezig zijn, wat wil je nog meer?

Dankzij Bell coaching en Sanne vooral heb ik dingen bereikt waar ik nooit van had kunnen dromen! Ik ga naar het EK, hoe vet is dat! Ik ben zeker nog niet uitgeleerd bij hun en ga dan ook starten met de Henselmans PT cursus! Ik kan niet wachten om nog meer van deze resultaten te bereiken en samen met Sanne te werken aan mijn mooie sport carrière!

Wil je ook online coaching?

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>