Barry

Mijn naam is Barry, 36 jaar oud, papa van 2 kids met een fulltime baan van 70+ uur in de week. 2 jaar geleden begon ik aan een levensveranderend traject doordat ik en mijn vrouw uit elkaar gingen: de maatschappij en sleur hadden ons te pakken gekregen .

Ik bleef over met 2 kindjes en een hele drukke eigen zaak die ik moest runnen. Door het verdriet en het zorgen voor 2 kinderen heb ik mijn zaak moeten verkopen. Ik was alles kwijt behalve mijn kids en had besloten dat ik er koste wat kost voor ze zou zijn en zou zorgen dat ze zo weinig mogelijk beschadigd raakten…

Ik probeerde Super Papa te zijn, maar ondertussen raakte ik alles kwijt. Mijn zaak, mijn huis, mijn auto, mijn geld en vrienden: life’s a bitch.

Tijdens dit traject haalde ik troost uit het krachttrainen. Ik had mezelf geleerd hoe het moest en deed het eigenlijk puur voor verwerking, maar ik werd er gaandeweg erg goed in en het voelde zó goed.

Als de kids sliepen hing ik met tranen in mijn ogen aan de gewichten . Alleen…

Uiteindelijk vond ik weer werk, kocht een klein huisje en probeerde mijn relatie te herstellen die gestrand was door te hard werken te veel weg zijn en helemaal op gaan in zoals ik het noem de slaaf van de maatschappij. Dankzij het trainen begon mijn fysiek ook aanzienlijk te veranderen.

Uiteindelijk liep ik spaak: ik werd niet droger en ook niet breder, mijn kennis schoot tekort en ik besloot me op te geven bij Richard van Bell Coaching – die deelde me in bij coach Carlo. Wat een goeie zet was dat!

Zie hier het resultaat van 5 maanden vol gas gaan. Ik had nooit gedacht dat ik zo ver kon komen. Wat ben ik ongelofelijk blij dat ik de stap heb genomen om me aan te sluiten bij Team Bell en wat heb ik veel geleerd: Team bell is FUCKING AWESOME!!!!

Het voelt als een familie en dat vind ik reteknap, aangezien we alleen mailen. Het is voor mij een eer dat ik er bij mag horen en ik ben er echt trots op dat ik lid ben van Team Bell!

Bedankt voor alles wat ik tot nu toe heb mogen leren van jullie – ik hoop dat ik nog heel lang rond mag blijven hangen, want als het aan mij ligt is dit pas het begin. Ik heb geen idee wat er allemaal nog mogelijk is, maar ik volg je adviezen en schema’s blind op, Carlo!! You have my sword!!

Dankzij jullie coaching heb ik mezelf terug gevonden in een nog betere versie, ik heb mijn eigenwaarde terug en heb me nog nooit zo sterk en goed gevoeld: ik kan weer met trots rondlopen.

Ongelofelijk knap dat je vanaf een afstand met af en toe een mailtje iemands leven zo kan veranderd, Carlo! Flawless Victory, thank you so much!!!!!!

Dit traject zal ik nooit vergeten, wat een geweldige ervaring. Team Bell for the win !!!

Eerst lachen ze je uit… De meeste mensen vinden niks leuker als een ander omlaag halen: “Zit je weer aan de kwark?” “Ga je weer sporten?” “Je bent 36, geef het nou maar op, het lukt je toch nooit, je kan geen spier meer opbouwen!”

Well, guess what m#therf#ckers – I got Team Bell on my side!!

Na mijn fotoshoot moest ik (lees: wilde ik) gaan lean bulken om meer spiermassa aan te komen, maar ik merkte dat het niet simpelweg een kwestie was van van cutten naar bulken gaan. Mijn mind ging me in de zeik nemen! Ik durfde niet méér te gaan eten, bang dat ik aan zou komen of zelfs dik zou worden. Het cutten was zo’n gewoonte geworden dat ik terugviel in mijn “veilige” cutsituatie (wat ook een kutsituatie was)

Ik zat vast. Ik moest meer gaan eten maar deed het niet… Dit resulteerde er al binnen een week in dat ik nóg lichter werd en een energie balans from hell had.

Ik had dit op de eerstvolgende mail gezet naar Carlo. Hij reageerde met een geniale mail die ik wel 5x opnieuw heb gelezen! Hij stelde me op een manier gerust en legde dingen uit die ik precies op dat moment nodig had – en dat is dus helemaal fucking geweldig!! Thanks, man!

Echt, je hebt geen idee…

Coach Carlo for the win!!!

 

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

Isabelle
Bente
Pieter Jan
Lieke
Benjamin
Bob Franssen
>